Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Ο νέος προπονητής του Εδεσσαϊκού

Ο νέος προπονητής του Εδεσσαϊκού
Ο Εδεσσαικος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Πετρακη.Ο νέος προπονητής του Εδεσσαικου είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για μια εξαετία με τη φανέλα του Άρη καθώς και στις Νίκη Βόλου,Καβάλα και Παναργειακό.

Προπονητικά ξεκίνησε την καριέρα του από την Ομόνοια Σίνδου όπου και κατάγεται ενω έχει εργαστεί και σε Καμπανιακο,Αιγινιακό,ΠΑΟ Κουφαλιων και Ολυμπιακό Κύμινων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 53χρονος νέος τεχνικός των πράσινων δήλωσε:
Έρχομαι σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία.Σεβόμενοι και όπως επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου ωφειλουμε  όλοι μας να ξαναφέρουμε τον Εδεσσαικο στον δρόμο των επιτυχιών.Στόχος η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα απο τα σπλάχνα της ομαδας καθώς και της ευρύτερης περιοχής,οπου με σκληρή δουλειά θα αναδείξουμε το ταλέντο τους.Με τον πρόεδρο γνωρίζομαι προσωπικά όποτε ήταν ενας ακόμα λόγος να πω το ναι λόγω της φιλίας μας αλλά και της ίδιας φιλοσοφίας που έχουμε για το ποδόσφαιρο.

Σύσσωμη η διοίκηση του Εδεσσαικου καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία.

7 σχόλια:

  1. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα στην Έδεσσα. Όπως πάνε, και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον προπονητή που επέλεξαν, θα αποχαιρετήσουν γρήγορα την κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν στα ειπαν καλα...εκει προς τα κατω δεν πανε καλα μα καθολου καλα τα πραγματα....καλο υποβιβασμο!!!!

      Διαγραφή
  2. Νύχτα θα φύγει. Παρέλαση δν βγάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πέστε και καμιά καλή κουβέντα τι κακία ειναιαυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννη καλη επιτυχια!!!
    Μακαρι ν φτασεις την ομαδα εκει που της αξιζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μρικοί εδώ είναι σα να θέλετε το κακό του Εδεσσαϊκού τελικά!!! Καλή επιτυχία Γιάννη είσαι άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου και πολύ καλός άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365