Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωσε ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας και φιλικά ο Δικέφαλος

Ανακοίνωσε ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας και φιλικά ο Δικέφαλος

Την Δευτέρα 21 Αυγούστου ξεκινάει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ Δυτικού, που και φέτος αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β´Κατηγορίας, εκτός αν πάρει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία που μοιάζει πιθανό σαν επιλαχόν, λόγω μη λειτουργίας κάποιων ομάδων.

Ο νέος τεχνικός Σάκης Ντιμτσούδης καταστρώνει τα σχέδια του, ενόψει της προετοιμασίας με την διαμόρφωση του ρόστερ μέσω των ανανεώσεων και των μεταγραφικών κινήσεων, όπως και το κλείσιμο των φιλικών αγώνων.

Τα δύο πρώτα φιλικά ορίστηκαν για την 26η Αυγούστου με την Δόξα Μελισσίου και 2 Σεπτεμβρίου με τον ΠΑΟΚ Δαμιανού

Ώρες και έδρα φιλικών δεν ορίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365