Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Σεφτέ στις μεταγραφές ο ΑΣ Πρόμαχοι

Σεφτέ στις μεταγραφές ο ΑΣ Πρόμαχοι

Ο ΑΣ Πρόμαχοι ενεργοποίησε μια μεταγραφική βόμβα για την νέα σεζόν και ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον μέσο Νίκο Τσιμτσιρίδη.

Η αξία και η εμπειρία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του ΑΣ στο πρωτάθλημα και στέλνει το δικό της μύνημα, ξεκινώντας την ενίσχυση της.

Ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο καθώς έχει αγωνιστεί και παλιότερα στον ΑΣ Πρόμαχοι, που θα έχει στις τάξεις του έναν αθλητή που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νίκος Τσιμτσιρίδης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΣ Ξιφιανής, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε μεταξύ των άλλων σε Εθνικό και Αλμωπό Αριδαίας.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή στο μεταγραφικό σαφάρι του ΑΣ Πρόμαχοι, που τις επόμενες ημέρες αναμένεται κύμα ανακοινώσεων για την ενίσχυση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365