Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Στον ΓΑΣ Σβορώνου ο Εδεσσαίος Ηλίας Βύρος

Στον ΓΑΣ Σβορώνου ο Εδεσσαίος Ηλίας Βύρος

Στον ΓΑΣ Σβορώνου μετακομίζει ο νεαρός Εδεσσαίος άσος Ηλίας Βύρος, που πεπρσι αγωνιζόταν στον Εδεσσαϊκό, στον οποίο αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Βύρο.

Ο Ηλίας είναι γεννημένος στις 30/7/2004, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και ως εξτρέμ και προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Εδεσσαϊκού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ιστορικής ομάδας της Έδεσσας και με την απόκτηση του ο ΓΑΣ γεμίζει με ακόμη περισσότερο ταλέντο την επιθετική του γραμμή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365