Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Καρέ μεταγραφών ο ΑΣ Γιαννιτσών

Καρέ μεταγραφών ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ο Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ηλία Βερβελέ, του Βαγγέλη Τσάλμα, του Στέλιου Ευσταθιάδη και του Γιάννη Χαραλαμπίδη. 

Ο Ηλίας Βερβελές με καταγωγή από το Μελίσσι, αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και έχει παίξει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στη Δόξα Μελισσίου και στον Άρη Παλαιφύτου.

Ο Βαγγέλης Τσάλμας γεννημένος το 1996, παίζει στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ και έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον Πιερικό, στον Καμπανιακό, στον Αλμωπό Αριδαίας και στον Εθνικό Γιαννιτσών.

Ο Στέλιος Ευσταθιάδης γεννημένος το 2006 στα Γιαννιτσά, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών και στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.

Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης είναι μόλις 17 ετών με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του πορεία στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών από τη θέση του στόπερ και συνέχισε στον Ατρόμητο Αθηνών με τη φανέλα του οποίου αγωνιζόταν εως την Κ17.

4 σχόλια:

  1. ΗΛΙΑ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..που ειναι τα γιαννιτσα??...ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είναι το χωριό σου, πικραμένε γελωτοποιέ;

      Διαγραφή
    2. 4:34 με συγχωρειτε κυριε που δεν ηξερα που ειναι τα γιαννιτσα......παρολα αυτα δεν ειμαι απο χωριο!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365