Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ξεκίνησε ο Κεραυνός Μεσιανού

Ξεκίνησε ο Κεραυνός Μεσιανού
Ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του ο Κεραυνός Μεσιανού με προπονητή τον  Κυριάκο Παπαδόπουλο.


Παρόν πέρα από τους 21 ποδοσφαιριστές και τις 7 δικαιολογημένες απουσίες στην προπόνηση ήταν εκπρόσωποι του ΔΣ και το  “mesiano gr”.


Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο , κάτι που είναι παράδοση στον «ΚΕΡΑΥΝΟ» και η θετική διαπίστωση για άλλη μια φορά,  είναι το «αγκάλιασμα» των νέων από τους  τους παλαιούς.


Ακόμη να τονισθεί ότι η συμμετοχή στις εργασίες ετοιμασίας του γηπέδου και των αποδυτήριων γίνεται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές με την συμμετοχή και καθοδήγηση των ανθρώπων του ΔΣ.  ( … δηλαδή  «πέφτει πολύ προσωπική δουλειά» και από τους παίκτες της ομάδας , δείγμα της έγνοιας και της αγάπης των παιδιών προς την ομάδα !!!)


Οι προπονήσεις  στην προετοιμασία έχει προγραμματισθεί να γίνονται σε καθημερινή βάση,  έχουν κλισθεί και 5 φιλικά,  ενώ περιμένουμε την κλήρωση και  έναρξη των αγώνων κυπέλου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365