Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Έναρξη προπονήσεων τμημάτων Ακαδημίας Α.Σ. Γιαννιτσά

Έναρξη προπονήσεων τμημάτων Ακαδημίας Α.Σ. Γιαννιτσά

Από σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 16:30, ξεκινούν οι δωρεάν προπονήσεις της ακαδημίας του ΑΣ Γιαννιτσά στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών.

 

Προπονητές των τμημάτων της ακαδημίας είναι οι:

Καρτσακλής Ευάγγελος – Καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Λουκίδης Βασίλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Χατζηστεφάνου Κώστας – Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με καριέρα σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Δεληχατζής Νίκος (προπονητής Τερματοφυλάκων) – Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με εμπειρία στην εξέλιξη νέων τερματοφυλάκων.

Αβραμίδης Δημήτρης – Τεχνικός διευθυντής, καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Υπεύθυνος για την λειτουργία και την οργάνωση της Ακαδημίας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, κ.Βένος Σταμάτης.

4 σχόλια:

  1. Πώς γίνεται ρε παιδιά ένας προπονητής να είναι και στην μια ομάδα και στην άλλη; Ποιος το επιτρέπει αυτό; Θα κάνει δηλαδή προπόνηση στο ένα γήπεδο και μετά θα πηγαίνει στο δίπλα; Ο ΠΑΟΚ το επιτρέπει αυτό;; Τι άλλο θα ζήσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρφώνεσαι , ξέρουν όλοι τον γραφικό σου χαρακτήρα , από πέρυσι έχεις τρελαθεί να τον ζηλεύεις ότι κι αν κάνει είσαι από πίσω και σχολιάζεις παντού για αυτόν για να μην αναφέρω πως στον τοίχο σου στο Facebook όλα τα ποστ σου αναφέρονται σε αυτόν. Σου είχα πει κάτι πέρυσι ένα βράδυ στο μόστρα ( ο ξάδερφος του με θυμάσαι πολύ καλά) . Ο νικος έχει κάνει έργο και όλα τα παιδιά που είναι τερματοφυλακες στην πόλη τον αγαπάνε σε αντίθεση με σένα που δεν σε πάει κανείς σε όλο τον νόμο .

      Διαγραφή
  2. Αν τον αγαπάνε και τους αγαπάει ας ανοίξει σχολή.. Εγώ δεν ανέφερα όνομα.. εσύ μάλλον καρφώνεσαι. Με αυτήν την λογική και όποιος παίχτης θέλει και επιθυμεί επειδή τον αγαπάνε όλοι οι παίχτες να παίζει ταυτόχρονα σε 2 ομάδες. .Ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πως δεν αρνείσαι ότι είσαι αυτός που όλοι ξέρουν και μια χαρά κατάλαβες τι έγραψα . Μην ξανά ασχοληθείς μεγάλε άστο .

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365