Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Κολωνός: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφία
Συμπλοκή με έναν τραυματία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης μετά από κλήση για ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ομόνοια.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cnn.gr, οι υπάλληλοι της τράπεζας πάτησαν το μπουτόν πανικού ότι γίνεται ληστεία και ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. έσπευσε στο σημείο.


Εκεί, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν έναν ύποπτο να τρέχει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.


Στην οδό Λένορμαν, πραγματοποιήθηκε συμπλοκή με τον ύποπτο, ο οποίος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν εναντίον του και να τον τραυματίζουν.


Ο ύποπτος μεταφέρεται τώρα στον Ευαγγελισμό.


Δείτε φωτογραφία από το σημείο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365