Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Μεγάλο DEAL με Σεραφείμ Μωϋσίδη η Νίκη Καλής

Μεγάλο DEAL με Σεραφείμ Μωϋσίδη

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός για την Νίκη Καλής, που τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα του ποδοσφαίρου της Πέλλας.

Ένα από τα πλέον ηχηρά ονόματα του Εδεσσαϊκού και όχι μόνο, μετακομίζει στην ομάδα της Μενηίδας και θα κατευθύνει όπως μόνο αυτός ξέρει, την αμυντική της γραμμή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Η μεταγραφή του ήταν ένα απρόσμενο δώρο προς τους φιλάθλους της Νίκης που βλέπουν την διοίκηση να μην υπολογίζει τίποτα μπροστά στα συμφέροντα του συλλόγου.

Η διοίκηση της Νίκης Καλής ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του 33χρονου αμυντικού Σεραφείμ Μωϋσίδη, από την ομάδα του Εδεσσαϊκού.

Το νέο απόκτημα της ομάδας της Μενηίδας είναι γεννημένος το 1990 στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Μπρέσια Ιταλίας. 

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Νίκη Βόλου και στην συνέχεια κατηφόρησε νότια για τον Βύζαντα Μεγάρων και ακολούθησε η Αναγέννηση Επανωμής.

Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Απόλλων Καλαμαριάς και έναν χρόνο αργότερα κατηφόρισε εκ νέου, αυτή τη φορά για τον Παναιγιάλειο.

Επέστρεψε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ξαναπήγε στον Παναιγιάλειο για να βρεθεί εκ νέου στην Νίκη Βόλου, από όπου τον απέκτησε ο Εδεσσαϊκός, για να κατηφορίσει στην Κρήτη και στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. 

Επιστροφή στον Εδεσσαϊκό και για λίγο στην Αναγέννηση Επανομής, με άμεση επιστροφή και πάλι στην ομάδα των καταρρακτών. 

Πλέον νέος του ποδοσφαιρικός σταθμός θα είναι η Νίκη Καλής, μια ομάδα με φιλοδοξίες που έχει βάλει φέτος τον πήχη, πολύ ψηλά και η προσθήκη του έμπειρου Σεραφείμ Μωυσίδη αποτελεί μια πανίσχυρη παρακαταθήκη για την επίτευξη του στόχου.

10 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε παιδιά θα χαιρόμαστε φέτος να βλέπουμε ποδόσφαιρο πραγματικά είναι παικταρσς πιστεύω όμως να του κάνατε τρίετες συμβόλαιο για να ηγηθεί και στην Γ εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξιος μεγάλη μεταγραφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Γ ήταν η χαρά των επιθετικών. Στο Α τοπικό θα δείξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κάνουν στην Καλή μούρλα τρανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που λες για τη χαρά των επιθετικών λογικά είσαι αμερόληπτος ...πάντως οι συμμετοχές του σε β εθνικη που είναι πάρα πολλές αλλά λένε ...τα φιλιά μας στη ζήλια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακομα παιζει αυτος ο εκνευριστικος πολυλογας ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλω πολυ...αν ειναι αυτος εκνευριστικος πολυλογας.....ο ΑΛΛΟΣ τι ειναι...;;;;

      Διαγραφή
    2. Ο αλλος πραγματι μας κουρασε τον προηγουμενο μηνα ... μπι μπιρι στα 7x7

      Διαγραφή
  7. Εσύ που λες για χαρά της Γ εθνικης λογικά είσαι Εδεσσαιος αμερόληπτος φίλαθλος...οι συμμετοχές του πάντως σε Β εθνικη (που είναι πάρα πολλές) και οι αμαδες αλλά λένε ...τα φιλιά μας στη ζήλια σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι εσείς που μιλάτε για συμμετοχές σε β και γ εθνική μάλλον έχετε πολύ καιρό να δείτε αγώνα από αυτές τις κατηγορίες.Το μόνο που διαφέρει από το ερασιτεχνικό είναι ότι είναι όλοι προπονημενοι.Ασε που και σε επίπεδο πληρωμών το ερασιτεχνικό είναι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365