Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

«Εδώ βλέπετε με τι μοιάζει ένας φόνος» -Σοκαριστική γυναικοκτονία σε live μετάδοση στο Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο έχει αποσυρθεί
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση από τη Βοσνία, όπου ένας άνδρας ξυλοκόπησε και εκτέλεσε τη γυναίκα του καταγράφοντας και μεταδίδοντας σε απευθείας σύνδεση το φονικό μέσω Instagram.

O δράστης, γυμναστής και bodybuilder, σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα ενός παιδιού, σε απευθείας σύνδεση προσδοκώντας ότι όλος ο κόσμος θα δει μέσω Instagram το έγκλημα.

«Εδώ βλέπετε με τι μοιάζει ένας φόνος», φώναζε ο 35χρονος, ενώ ακουγόταν ένα μωρό να κλαίει.

Το βίντεο έχει αποσυρθεί. Επιπλέον ο άνδρας σκότωσε επίσης δυο συγχωριανούς και τραυμάτισε άλλους τρεις ανθρώπους και αυτοκτόνησε όταν τον περικύκλωσε η αστυνομία.


Συνέβη σε ένα χωριό στην Τούζλα της Βοσνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365