Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Πληρωμή του market pass με... μιας και η «χαραμάδα» για επίδομα βενζίνης

Το συγκεκριμένο μέτρο έχει πάρει παράταση και θα ισχύσει και για τον Οκτώβριο

Μέσα στον Σεπτέμβρη θα πληρωθούν με... μιας και εφάπαξ οι δόσεις για το νέο market pass που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Το συγκεκριμένο μέτρο έχει πάρει παράταση και θα ισχύσει και για τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, το επίδομα τροφίμων παρατείνεται για δύο ακόμη μήνες με την πρώτη πληρωμή να γίνεται εφάπαξ τον Οκτώβριο που θα αφορά τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.


Παράλληλα σχεδιάζεται η παράταση του market pass και για τους δυο τελευταίους μήνες του έτους, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.


Fuel pass

Το ενδεχόμενο ενός νέου Fuel Pass έχει πέσει και πάλι στο τραπέζι, αφού οι τιμές στα καύσιμα έχουν πάρει και πάλι την ανηφόρα. Για τα σενάρια Fuel Pass 3 ρωτήθηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, ο οποίος άφησε ένα «παραθυράκι» για την καταβολή του.


Συγκεκριμένα είπε πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για νέο Fuel Pass αυτή τη στιγμή ωστόσο - όπως επεσήμανε - η κυβέρνηση στέκεται πάντα δίπλα στα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη.


«Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι μια πολύ μικρή και παροδική αύξηση (εννοώντας την βενζίνη) που δεν θα χρειαστεί να επέμβουμε, μακάρι να είναι αλήθεια αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365