Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Τα δεδομένα για τη σέντρα στην Super League 2

Τα δεδομένα για τη σέντρα στην Super League 2

Το πρωτάθλημα της Super League 1 ξεκίνησε, ωστόσο αυτό της Super League 2 έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.

Η Super League 2 θα αρχίσει στις 24 Σεπτεμβρίου με τις ομάδες να είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των 13 και να ακολουθούν πλέι οφ και πλέι άουτ.

Η κλήρωση θα γίνει στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Οι όμιλοι θα προκύψουν την ημέρα της κλήρωσης.

Σχετικά με τα τηλεοπτικά αναμένεται ραντεβού της διοργανώτριας με την ΕΡΤ, η οποία τηρεί στάση αναμονής όσο εκκρεμεί η υπόθεση με τα ύποπτα παιχνίδια.

Πηγή: mikriliga

1 σχόλιο:

  1. Μία απορία κύαφουριοι της ΕΠΟ που δεν έχει απαντηθεί, γιατί ξεκίνησε το προτάθλημα της σούπερ λιγκ 1 εφόσον κι εκεί υπάρχουν ομάδες με πλοκή στα στημένα, δηλαδή δύο μέτρα καί δύο σταθμά,μια κατηγορία δεύτερη στη σειρά ποδοσφαίρου την έχετε κάνει μπαχαλο, θέλω να δω ποτε θα ξεκινήσει αυτό το προτάθλημα γιατι δεν βλέπω ούτε για της 24 Σεπτέμβρη να ξεκινά,ο λόγος είναι πρώτα ότι πάει μακριά η έρευνα και δεύτερο πόσες ομάδες θα πάρουν αδειοδότηση αφου εκκρεμούν ακόμα προσφυγές απο ποδοσφαιριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365