Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Πότε θα γίνει η κλήρωση και ο καταρτισμός των ομίλων Super League 2

Πότε θα γίνει η κλήρωση και ο καταρτισμός των ομίλων Super League 2

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com στο διάστημα 4-6 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει τόσο ο καταρτισμός των ομίλων όσο και η κλήρωση του πρωταθλήματος.


Θα έχουμε και φέτος 2 ομίλους. Κάθε όμιλος θα αποτελείται από 13 ομάδες.

Υποβιβάζονται απευθείας οι 2 τελευταίοι από κάθε όμιλο.

Οι 5 πρώτοι κάθε ομίλου θα πάρουν μέρος στα play off (αγώνες εντός και εκτός έδρας) για να βγουν οι δύο πρωταθλητές που θα προβιβαστούν στην SL1.

Οι υπόλοιπες 6 ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους στα play out. 3 ομάδες από κάθε όμιλο θα παραμείνουν στην κατηγορία, 3 από κάθε όμιλο θα υποβιβαστούν.

Συνολικά θα υποβιβαστούν 10 ομάδες. 2 απευθείας από κάθε όμιλο και 3 μέσω των play out από κάθε όμιλο.

Σημαντική υποσημείωση: Οι ομάδες μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας θα μπουν στα play off και στα play off, έχοντας τους βαθμούς τους διά δύο.

2 σχόλια:

  1. Ναι ωραία όλα αυτά ξέρουμε πότε θα τελειώσουν οι έρευνες των στημένων παιχνιδιών και δεύτερο πόσες ομάδες είναι ταχτοπηοιμενες οικονομικά στο ασφαλιστικό και σε παίκτες που είναι σε προσφυγές για κάποιες ομάδες, αυτά πρώτα τα θέματα να ξεκαθαρίσει η αρμόδια αρχή, γιατι εάν με τις προσφυγές που υπάρχουν δεν ξέρω πόσες ομάδες θα πάρουν αδειοδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλάκια από μαρααααα παιχταρααααα ξέρεις εσυ στο κέντρο παιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365