Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ξέφρενο ράλι ακρίβειας: Θα ξεπεράσει το 1,50 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης

«Φωτιά» θα πάρει το πετρέλαιο θέρμανσης φέτος

«Έτσι όπως πάει η κατάσταση θα βγει τουλάχιστον 1,50 ευρώ», ενώ πέρυσι η χρονιά έκλεισε με πετρέλαιο στο 1,30 ευρώ το λίτρο.

«Φωτιά» θα πάρει το πετρέλαιο θέρμανσης φέτος και ο γενικός γραμματέας Βενζινοπωλών Αττικής, Απόστολος Καλατζόπουλος εκτίμησε ότι η τιμή του θα είναι τουλάχιστον στο 1,50 ευρώ.


«Δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε εκτίμηση, αλλά έτσι όπως πάει η κατάσταση θα βγει τουλάχιστον 1,50 ευρώ», ενώ σημειώνεται πως πέρυσι η χρονιά έκλεισε με πετρέλαιο στο 1,30 ευρώ το λίτρο. Ο Απόστολος Καλατζόπουλος πρόσθεσε επίσης ότι «δεν ξέρουμε που θα πάει γιατί έχουμε ακόμα μπροστά μας ένα μήνα μέχρι να ξεκινήσει η διάθεση».


Για την κεντρική τιμή των καυσίμων ανέφερε ότι η άνοδος είναι συνεχής. «Από Δευτέρα με την πληροφόρηση που έχω και την πρόβλεψη της κεντρικής τιμής των καυσίμων θα πρέπει το 2,019 να το κάνω 2,029 ή ίσως 2,039.


Η άνοδος δεν σταματάει. Έχει ξεκινήσει μια βδομάδα πριν τις τελευταίες εκλογές και δυστυχώς δεν βλέπουμε σταματημό και το μόνο πράγμα που μπορεί να σταματήσει αυτή την κατάσταση είναι η επέμβαση του κράτους στη φορολογία», ανέφερε ο Απόστολος Καλατζόπουλος, σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365