Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν επιθυμεί να αγωνιστεί Α1

Δεν επιθυμεί να αγωνιστεί Α1

Η Δόξα Μαυροβουνίου ξεκαθάρισε με επίσημη ανακοίνωση την θέση της να μην αγωνιστεί στην Α1, σε περίπτωση που θα δεχθεί πρόσκληση από την ΕΠΣ Πέλλας, μετά την απόφαση του ΠΑΟ Κερασιάς να μην δηλώσει συμμετοχή και φυσικά στην περίπτωση που αρνηθεί ο Ατρόμητος Λεπτομαρυάς που είχε τερματίσει στην 3η θέση.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των μαυραετών:

«Επειδή θα ακούσετε πολλά η επίσημη απάντηση στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ από την ομάδα είναι αυτή....

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024, η ποδοσφαιρική μας ομάδα ΦΕΣ Δόξα Μαυροβουνίου θα συνεχίσει να συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.»

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Καραντίνας

5 σχόλια:

  1. Το σφυρί της δικαιοσύνης10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 4:39 μ.μ.

    Όπως τους βλεπω πάντως, γενικά δεν επιθυμούν να αγωνιστούν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από 6αρες σε 5αρες το πάνε ..Και που είσαι ακόμα..

      Διαγραφή
  2. Μέχρι προχθές παρακαλούσατε να ανεβείτε στην Α1..Τώρα??? Μάλλον δεν βγαίνουν τα κουκιά Λουτσεσκου.. Φέτος ΤΡΑΙΝΟ θα σας πάει αλλά για Β' τοπικό,τον προφητακο κοροϊδεύατε αλλά εσείς ακόμα ποιο χειρότεροι...Αντου ταλε,και του χρόνου με υγεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφητακο στα ίδια χάλια με το Μαυροβούνι είστε και εσείς 4αρες και 5
      Αρχές

      Διαγραφή
    2. Εκεί στο Μαυροβουνι, κλείστε το μαγαζάκι όσο είναι νωρίς γιατί ο διασυρμός φέτος θα είναι πολύ μεγάλος.Λουτσεσκου το τρένο έπιασε κατηφόρα το πήρατε χαμπάρι??

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365