Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΟΚ: Εκτός Σούπερ Λιγκ 2 έμεινε ο Αλμωπός Αριδαίας - Θα κάνει έφεση - Αναλυτικά η απόφαση

Αναλυτικά η απόφαση

Εκτός Σούπερ Λιγκ 2 έμεινε ο Αλμωπός Αριδαίας, υπάρχει όμως το δικαίωμα της έφεσης η οποία αναμένεται η κατατεθεί την Δευτέρα.


Στην  κλήρωση μπήκε κανονικά αλλά θα παίξει στο Πρωτάθλημα εφόσον κερδίσει την έφεση.


Το Πρωτάθλημα ως γνωστόν αρχίζει στις 24 Σεπτεμβρίου


Αναλυτικά η απόφαση


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:


• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υπέπεσε στην πειθαρχική παράβαση περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής (παρ. 3 άρθρο 77Α, Ν2725/99, παρ 8Α άρθρο 78 Ν 2725/99, παρ. 2 του άρθρου 3 του ιδίου νόμου σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 3 παρ. Α του ΠΚ της ΕΠΟ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.


7 σχόλια:

  1. Στην Έφεση τι περιμένει ότι θα καταφέρει μπωρει κάποιος γνώστης των πραγμάτων να μας πει, όταν έχει εναντίων του 15 τον αριθμό προσφυγές??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σοκ μωρέ και εσείς. Άπαντες ήξεραν ότι θα αποβληθεί. Ομάδα χωρίς παίκτες, χωρίς διοίκηση και με χρωστούμενα σε όλο το περσινό ρόστερ πως θα έπαιζε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες γιατι κάνει έφεση όμως με ποια αιτιολογία ότι δεν χρωστά, εάν του δώσουν το οκ.απο την ΕΠΟ τότε εκτός ότι θα είναι σκάνδαλο αλλά θα πρέπει να αφήσουν τον ΟΦΙ Ιεράπετρας κι αυτόν στην κατηγορία, τώρα στο θέμα εάν χρωστά ή όχι αυτό φενεται στις 15 προσφυγές,δεν μπορεί όλοι τους να ξεσηκωθεικαν ένα πρωί και να είπαν θα κάνουμε προσφυγές στα καλά καθούμενα.

      Διαγραφή
  3. Ποιός θα δωσει τα λεφτά για την έφεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365