Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Βέροια: 32χρονος αυτοκτόνησε στο κρατητήριο αστυνομικού τμήματος – Βρέθηκε κρεμασμένος στο μπάνιο

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη.
Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 32χρονος, ο οποίος κρατείτο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο μπάνιο με αυτοσχέδιο βρόγχο, τον οποίο έφτιαξε με λωρίδα από κουβέρτα.

Ο 32χρονος είχε συλληφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου για ληστεία και απόπειρα κλοπής. Όπως είχε γίνει γνωστό, εκείνη την ημέρα είχε μπει παράνομα σε σπίτι ηλικιωμένης, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ενώ κατά τη διαφυγή του την απώθησε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πέσει και να τραυματιστεί. Επίσης την ίδια ημέρα επίσης εισήλθε σε ακόμη μία οικία, από όπου ωστόσο δεν αφαίρεσε κάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365