Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ερασιτέχνης 33χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε σε γήπεδο του Κιλκίς

Ερασιτέχνης 33χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε σε γήπεδο του Κιλκίς

Μαύρη μέρα σήμερα στην Επτάλοφο και σε όλο τον νομό Κιλκίς και ιδιαίτερα στον ποδοσφαιρικό κόσμο με τον θάνατο ποδοσφαιριστή του ιστορικού ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Στο παιχνίδι κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς που διεξαγόταν σήμερα το απόγευμα στον Επτάλοφο μεταξύ του τοπικού ΠΑΟΝΕ και του Απόλλωνα Ευρωπού στο 36’ περίπου 33χρονος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων και πατέρας δύο τέκνων, ξαφνικά μόνος σωριάστηκε στο έδαφος. 

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι των δύο ομάδων με διασώστη που ήταν ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος επιχείρησε κάρπα και χρήση απινιδωτή που υπήρχε στο γήπεδο δεν κατόρθωσαν να τον επαναφέρουν. 

Δυστυχώς η μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο ΓΝ Νοσοκομείο Κιλκίς δεν είχε αποτέλεσμα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του κουράγιο πολύ να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365