Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: 35χρονη πρότεινε σε 85χρονο να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής και όταν της αρνήθηκε τον χτύπησε

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Θύμα μιας 35χρονης έπεσε ένας ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη, όταν της αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά.


Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν ηλικιωμένο. Όλα ξεκίνησαν όταν μια 35χρονη προσέγγισε τον 85χρονο και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής.


Ο ηλικιωμένος της αρνήθηκε και τότε η 35χρονη του επιτέθηκε προσπαθώντας να του πάρει τα χρήματα που είχε στην τσέπη. Μάλιστα, όταν ο 85χρονος προσπάθησε να αντισταθεί, εκείνη τον χτύπησε και τον τραυμάτισε.


Ευτυχώς για τον 85χρονο υπήρξε άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365