Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Θρήνος στην Αλεξάνδρεια: Νεκρός μετά από τροχαίο ο 44χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Παρά τις υπεράνθωπες προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς έφυγε από τη ζωή

Κατέληξε ο 44χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από τροχαίο ήμερα το πρωί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.


Ο αστυνομικός κινούνταν λίγο πριν τις 09.00 στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με την υπηρεσιακή του μηχανή, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.


Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και από εκεί διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας.


Παρά τις υπεράνθωπες προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.


Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Α.Τ. Αλεξάνδρειας.


Ο Αλέξανδρος Τζιμούλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας. Μάλιστα ήταν πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Λουτρού.


Η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει τους πάντες στην πόλη της Ημαθίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365