Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Με 5.000 ευρώ παίζει ο Αλμωπός

Με 5.000 ευρώ παίζει ο Αλμωπός

Ο Ηλίας Αρκούδης επισήμανε πως η ΕΠΟ μπορεί να επιτρέψει στον Αλμωπό Αριδαίας θα αγωνιστεί στη Super League 2, με ένα μικρό πρόστιμο.

Ο Αλμωπός Αριδαίας δεν έχει εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Super League 2 από την ΕΕΑ και μπήκε στην κλήρωση με αστερίσκο, ωστόσο όπως τόνισε ο Ηλίας Αρκούδης, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κανονικά. Με δηλώσεις του στον SportFm 94,6, το μέλος της ΕΕΑ ανέφερε πως η ΕΠΟ μπορεί να επιβάλει ένα μικρό πρόστιμο στον Αλμωπό και να του επιτρέψει να αγωνιστεί, συμβάλλοντας έτσι στη συγκάλυψη και την ατιμωρησία.

«Μπορείς να παίξεις χωρίς ασφαλιστική και εγγυητική, αν χρωστάς κάτω από 200 χιλιάρικα με 5.000 πρόστιμο. Η ΕΠΟ, αντί να είναι πιο αυστηρή απ’ όλους και μπροστά στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ουσιαστικά βοηθά στη συγκάλυψη και τη μη τιμωρία. Θα στείλουμε εμείς την υπόθεση να μην πάρει πιστοποιητικό ο Αλμωπός και η ΕΠΟ θα πει «δώσε πέντε χιλιάρικα και παίξε». Και το ελληνικό κοινοβούλιο στα παλιά τους τα παπούτσια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Λίγκα πάντως, έχει καλέσει τον Αλμωπό Αριδαίας σε απολογία την Πέμπτη, επειδή δεν έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Πηγή: magnesiasports

2 σχόλια:

  1. Αντε αλμωπαρα όλοι δίπλα στην ομαδάρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αλμωπός θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα, αυτό πρέπει θα θεωρείται δεδομένο. Καλύτερα τώρα, παρά να αποχωρήσει μετά από μερικές αγωνιστικές, τότε που δεν θα μπορεί να παίξει σε κατώτερη κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365