Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Απαγόρευση κυνηγιού για 5 χρόνια, ποιες περιοχές αφορά

Διαβάστε Παρακάτω

Παράταση της απαγόρευσης του κυνηγιού για πέντε χρόνια σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Συγκεκριμένα παρατείνεται για μια πενταετία (έως 15-9-2028) την ισχύ της υπ’ αρ. 3844/16-9-2003 (Β’ 1424) απόφασης του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής, περί απαγόρευσης κυνηγίου στην περιοχή Νήσου Καλαυρίας Πόρου Τροιζηνίας αρμοδιότητας Δασαρχείου Πόρου, με όρια τα αναφερόμενα σε αυτή.Η παράταση πραγματοποείται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της Νήσου Καλαυρίας, Πόρου Τροιζηνίας (αρχαιολογικοί χώροι, τουριστικές περιοχές, κατοικημένες περιοχές κ.λπ.) και για την προστασία, ανάπτυξη, αναπαραγωγή του θηραματικού πλούτου και της άγριας πανίδας, διότι η εν λόγω έκταση καλύπτει τις ανάγκες διατροφής, διαχείμασης, αναπαραγωγής κ.λπ. των θηραμάτων, χωρίς να δημιουργεί υπέρμετρο περιορισμό ώστε να αυξηθεί η κυνηγετική πίεση στις ελεύθερες στο κυνήγι περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365