Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/9 Κριός 

Μήπως ήρθε η ώρα να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις; Όσον αφορά τη συγχώρεση, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις – και δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξεχάσεις κάτι εντελώς.
Θα ήταν όμως σοφό από μέρους σου να εγκαταλείψεις την άμυνα ή την αγανάκτηση, πριν κλιμακωθούν και τα δύο σε σημείο που να καταντήσουν πιεστικά.

ζώδια σήμερα ταύρος

Άφησε στην άκρη κάθε εστίαση για χρήματα ή υλικά αγαθά. Το σύμπαν θέλει να επικεντρωθείς στη δύναμη του «δούναι και λαβείν» στην αγάπη – και στο θετικό θεραπευτικό κάρμα που θα λάβεις κάνοντας και τα δύο.
Δεν χρειάζεται να τριγυρνάς σαν τρελή και να αγκαλιάζεις όποιον βλέπεις. Το να ακούσεις όμως το πρόβλημα κάποιου ή να του προσφέρεις την υποστήριξή σου, είναι αρκετό.

ζώδια σήμερα 01/09 Παρασκευή δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις πληθώρα λαμπρών κι εντυπωσιακών ιδεών! Είσαι επίσης απίστευτα δημιουργική και άφοβη. Αν είσαι μέλος μιας ομάδας, δεν είναι παράξενο που οι υπόλοιποι σε εμπιστεύονται. Κι αυτό συμβαίνει επειδή είναι σίγουροι πως μπορείς να συνεισφέρεις διανοητικά ή λεκτικά, σε κάτι που χρειάζεται μια διαφορετική σκέψη ή προσέγγιση.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Πρόσεχε την ψυχραιμία σου σήμερα. Είσαι στοργική, αλλά αν νιώσεις πως κάποιος σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο σου ή εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σου θα εκνευριστείς. Αν μια τέτοια κατάσταση αναπτυχθεί σήμερα, θα επιδεινωθεί μόνο από το γεγονός ότι οι περισσότεροι – συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου – αντιδρούν πιο γρήγορα από το συνηθισμένο στο παραμικρό υπονοούμενο. Αν νιώσεις αναστατωμένη, πάρε μια βαθιά ανάσα πριν δώσεις την απάντησή σου. 

ζώδια σήμερα λέων

Η δημιουργικότητά σου διογκώνεται σήμερα. Ίσως είναι η υψηλή σου ενέργεια ή η προθυμία σου να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο χωρίς να ανησυχείς για την κατάληξή του. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει μια αίσθηση τόλμης σε ό,τι κάνεις σήμερα. Και θα διαπιστώσεις ότι ο ενθουσιασμός σου είναι μεταδοτικός! Αν εργάζεσαι με μια ομάδα θα την εμπνεύσεις επίσης, να αναλάβει έξυπνα ρίσκα. Ποιος ξέρει τι λαμπρά επιτεύγματα θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτό;

ζώδια σήμερα παρθένος

Η αυξημένη ενέργεια χάρη στην τρέχουσα επιρροή, μπορεί γρήγορα να μεταφραστεί σε νευρικότητα για σένα. Και όταν αισθάνεσαι άγχος, εκνευρίζεσαι γρήγορα – ειδικά αν συνεργάζεσαι στενά με άλλους ανθρώπους. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη… ειδικά όταν αισθάνεσαι αναστατωμένη. Οι υπερβολικές αντιδράσεις είναι συνηθισμένες τώρα – και οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν χωρίς να σκέφτονται. Φρόντισε να παραμείνεις ισορροπημένη και δώσε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

ζώδια σήμερα 01/09 Παρασκευή ζυγός

Είσαι γεμάτη δημιουργική φωτιά και ενθουσιασμό σήμερα. Είναι μια υπέροχη μέρα για να αναλάβεις ορισμένα ρίσκα – στα πλαίσια της λογικής, φυσικά. Νιώθεις πιο τολμηρή από το συνηθισμένο.. κι αυτό θα σε εμπνεύσει να ρισκάρεις για κάτι. Μην ξεχνάς μόνο, πως υπάρχει διαφορά μεταξύ της εμπνευσμένης τόλμης και του απελπισμένου ρίσκου. Αν κάνεις μια κίνηση θεωρώντας την σαν έσχατη λύση… πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει όπως ελπίζεις.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Αν δεν ελέγξεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Έχεις πολλή ενέργεια τώρα, όπως και πολλοί άλλοι. Όμως επικρατεί μία τάση να «βγαίνουμε εκτός εαυτού» ακόμα και στην παραμικρή πρόκληση. Αν πρέπει να βγάλεις κάτι από μέσα σου, απέφυγε τις υπερβολές. Διατήρησε μια σαφή αντίληψη, ακόμα και όταν υπερασπίζεσαι την άποψή σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις πάθος, έντονη δημιουργικότητα και μια τολμηρή, περιπετειώδη διάθεση σήμερα. Μπορεί να μην είσαι σίγουρη για το τι προσπαθείς να πετύχεις, αλλά θα το καταλάβεις όταν το δεις. Η τρέχουσα ενέργεια σε ευνοεί για να κάνεις ένα τολμηρό άλμα πίστης. Μπορεί να μην λειτουργεί το ίδιο καλά για κάποιους, αλλά το σύμπαν είναι με το μέρος σου αυτή τη στιγμή. Το ρίσκο σήμερα ευνοείται. Μια έμπνευση θα εκδηλωθεί σε κάτι πραγματικά εξαιρετικό. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση σήμερα και οι άλλοι αναγνωρίζουν το ηγετικό άτομο που είσαι. Όμως αν αντιδρούν ή επαναστατούν με σένα, τότε φρόντισε να αλλάξεις την προσέγγισή σου. Είτε αφορά τα παιδιά, τον σύζυγο, τους φίλους ή τους συναδέλφους σου, να συμπεριφέρεσαι σε όλους με σεβασμό. Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει αφεντικό πάνω απ’ το κεφάλι του! Και πολλοί λειτουργούν καλύτερα, όταν τους δίνεται μεγαλύτερη αυτονομία. 

ζώδια σήμερα 01/09 Παρασκευή υδροχόος

Η τόλμη, κάνει ακόμα και τις δύσκολες δουλειές ή επιλογές πιο απλές σήμερα. Δεν ανησυχείς μήπως κάνεις τη λάθος κίνηση, γιατί νιώθεις σίγουρη πως τα πράγματα θα λειτουργήσουν από μόνα τους. Και μάλλον έχεις δίκιο. Τα λάθη οδηγούν σε νέα, συναρπαστικά μονοπάτια και είναι πολύτιμες εμπειρίες μάθησης. Γνωρίζοντάς το, είσαι ελεύθερη να πραγματοποιήσεις, σχεδόν ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Οι περισσότεροι έχουν κέφια σήμερα, αλλά για κάποιους αυτό σημαίνει οξυθυμία και υπερβολικές αντιδράσεις. Ίσως βρεθείς σε διασταυρούμενα πυρά λόγω της συμπονετικής σου φύσης. Αν δεις μια τεταμένη αντιπαράθεση να αναπτύσσεται μεταξύ φίλων ή συναδέλφων για παράδειγμα, θα μπεις στη μέση για να τους ηρεμήσεις. Όμως τότε, θα βρεθείς παγιδευμένη στο δράμα! Το πώς θα διαχειριστείς την τρέχουσα ενέργεια… εξαρτάται από την επιλογή των μαχών σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365