Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 3/9 Κριός 

Μια εγκάρδια προσπάθεια με γνώμονα την πίστη, σπάνια θεωρείται σπατάλη χρόνου. Μπορεί να κοιτάξεις την απόδοση για μια προσπάθεια που έγινε σε μια συγκεκριμένη περιοχή και να αναρωτηθείς αν αξίζει τον κόπο.
Αν κάποιος ξέρει ότι η δράση προκαλεί πάντα αντίδραση – ακόμα κι αν δεν είναι πάντα στιγμιαία – εσύ το γνωρίζεις καλύτερα! Επομένως, μην απογοητεύεσαι έχοντας άδικες προσδοκίες. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σ’ αυτό που πιστεύεις ότι θα δουλέψει… για να αποδείξεις πως έχεις δίκιο.

ζώδια σήμερα ταύρος

Εξαιτίας του Ουρανού που είναι στο ζώδιό σου από το 2018 θα έχεις παρατηρήσει ή θα έχεις βιώσει περισσότερη αστάθεια στον κόσμο σου. Αυτό όμως σε βοήθησε να σκεφτείς τι μπορείς να βελτιώσεις στον εαυτό σου – ειδικά σε ό,τι αφορά το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.
Αν και ο Ουρανός κινείται προς τα πίσω, σε ενθαρρύνει να τολμήσεις να είσαι διαφορετική. Γι’ αυτό αν μια ιδέα σε ιντριγκάρει, συνέχισέ την!

ζώδια σήμερα 03/09 Κυριακή δίδυμοι

Μπορείς να ανακουφίσεις τις ανησυχίες σου αν δώσεις στη φαντασία σου πιο δυνατή φωνή. Μπορεί να έχεις τους λόγους σου που νιώθεις κουρασμένη ή αναστατωμένη επειδή δεν μπορείς να εκφραστείς όπως θέλεις μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Κι αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θα συμβεί στη συνέχεια. Εκεί όμως έρχεται η δημιουργικότητά σου. Αν οι συζητήσεις συνεχίζουν να είναι το ίδιο κουραστικές ή βαρετές… έχεις την ικανότητα να τις αλλάξεις.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Το να έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα για το μονοπάτι που θέλεις να ακολουθήσεις αναφορικά με μια ιδέα ή ένα σχέδιο, είναι υπέροχο! Ωστόσο, μήπως επιλέγεις την πιο εύκολη διαδρομή; Αν η πορεία σου είναι σωστή, τότε μείνε σ’ αυτήν. Όμως η απόκλιση από ένα παραδοσιακό, φθαρμένο μονοπάτι.. μπορεί να είναι πιο σοφή και επίκαιρη. Αν θέλεις ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, τότε επιδίωξέ το διαφορετικά.

ζώδια σήμερα λέων

Το πλανητικό σκηνικό σε εμπνέει να μάθεις νέα πράγματα και να διευρύνεις το νου σου. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να προσέχεις τις πληροφορίες που μαθαίνεις ή το πόσο πρόθυμη είσαι να εμπιστευτείς κάποιες απ’ αυτές. Μην επιτρέψεις στην αναζήτησή σου για πνευματική διέγερση να σε οδηγήσει κάπου, που δεν σε βοηθά. Αντίθετα, να είσαι επιφυλακτική για πιθανή εξαπάτηση με μερικά απ’ αυτά που τραβούν την προσοχή ή τη φαντασία σου τώρα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Το να αποδεχτείς πως πρέπει να γίνεις πιο ευάλωτη, με το να είσαι… είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορείς να λάβεις χρήσιμες πληροφορίες, αν είσαι διατεθειμένη να τις ζητήσεις. Ένας ή δύο άνθρωποι μπορεί να γνωρίζουν ήδη τι κρατάς για τον εαυτό σου. Μην σιωπήσεις όμως και χάσεις τη βοήθεια, εξαιτίας της περηφάνειας ή του φόβου σου. Θα μπορούσες επίσης να ενισχύσεις έναν ειδικό δεσμό στη διαδικασία.

ζώδια σήμερα 03/09 Κυριακή ζυγός

Άνοιξε το μυαλό σου σε δυνατότητες, για να νιώσεις καλύτερα! Κάποιες μπορεί να είναι προφανείς, όπως η αύξηση της σωματικής δραστηριότητας ή η υγιεινή διατροφή. Τι γίνεται όμως με την υπερηφάνεια και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου; Μήπως κάποιο απ’ αυτά απαιτεί μια μικρή ώθηση; Ίσως η λύση να βρίσκεται στο να αλλάξεις μια οικεία, καθιερωμένη ρουτίνα δημιουργώντας μια μικρή αναστάτωση. Μην φοβάσαι τις αλλαγές τώρα.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Με τη βασίλισσα της ομορφιάς Αφροδίτη που επηρεάζει τη φήμη και την υπόστασή σου, δεν έχεις βαρεθεί ν’ ακούς πόσο υπέροχη είσαι; Αυτό πιστεύουν οι άλλοι, αλλά τι γίνεται με σένα; Συμφωνείς μαζί τους; Σήμερα θα φροντίσεις τον εαυτό σου, σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά. Ίσως να νιώσεις ευχαριστημένη με το πώς όλα αυτά συμβάλλουν στην αλλαγή του τρόπου, με τον οποίο βλέπεις τον εαυτό σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Συγχώρεσε τους εχθρούς σου! Γιατί; Επειδή τίποτα δεν τους ενοχλεί περισσότερο! Θα επωφεληθείς αν αφήσεις πίσω σου το παρελθόν.. και συγκεκριμένα άτομα που σε πρόσβαλαν ή σε πλήγωσαν. Πίστεψε πως αν βρεις το θάρρος και τη συμπόνια για να αναγνωρίσεις αυτό συνέβη και να προχωρήσεις, σύντομα θα νιώσεις πιο ανάλαφρη συναισθηματικά. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είναι λογικό να προτιμάς τις σταθερές κινήσεις για έναν στόχο ή μια φιλοδοξία που σε εμπνέει. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να αλλάξεις ορισμένες συνήθειες ή να απομακρυνθείς από μια καθιερωμένη ζώνη άνεσης. Ισχυροί άνεμοι αλλαγής πνέουν για να σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου τις συναισθηματικές αποσκευές που κουβαλάς εδώ και πολύ καιρό. Έτσι θα συνειδητοποιήσεις πως τα βήματά σου, μετατρέπονται σε άλματα

ζώδια σήμερα 03/09 Κυριακή υδροχόος

Ίσως είναι απαραίτητο να εξηγήσεις σε κάποιον, πόσο περιορισμένη νιώθεις. Ο καθένας έχει μια μοναδική οπτική για τις ελευθερίες που έχουν περιοριστεί ή είναι πιθανό να περιοριστούν σύντομα. Όμως ξέρεις τι θα μπορούσες να πετύχεις αν δεν ήσουν τόσο περιορισμένη. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάποιος πρέπει να τον γνωρίζει, για να σου δώσει την ελευθερία που χρειάζεσαι.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Είναι πραγματικά δική σου ευθύνη να αναλάβεις κάποιες πρόσθετες υποχρεώσεις; Οι άλλοι ίσως χαρούν να στο επιτρέψουν γιατί δεν θα συνεισφέρουν το δικό τους μερίδιο. Μπορεί επίσης να έχεις πείσει τους άλλους με τις ικανότητές σου πως χειρίζεσαι τα πράγματα καλύτερα από εκείνους. Αν αυτό σε ευχαριστεί, συνέχισε. Αν όμως θέλεις η κατάσταση να αλλάξει, τότε μπορείς να τα καταφέρεις με μια σύντομη συζήτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365