Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 5/9 Κριός 

Σήμερα θα εστιάζεις σε χίλιες δυο κατευθύνσεις. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να δημιουργήσεις μια αυστηρή λίστα υποχρεώσεων και να είσαι ξεκάθαρη με τις προτεραιότητες που δεν μπορείς να αγνοήσεις ή να αποφύγεις.
Μην κάνεις τους άλλους να πιστέψουν πως θα φορέσεις τη στολή του υπερήρωα και θα κάνεις τα πάντα με τρόπο που ξεπερνά τις προσδοκίες όλων. Να γνωρίζεις τα όριά σου και να τα θυμίζεις στους άλλους.

ζώδια σήμερα ταύρος

Θα νιώθεις ανίκητη σήμερα, με κίνδυνο να αναλάβεις περισσότερα από όσα θα έπρεπε.

Υπάρχει ένας ανταγωνισμός στο πλανητικό σκηνικό, με τη Σελήνη να σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και τον Ουρανό να θέλει να ενεργείς αυθόρμητα.. και να αναλαμβάνεις δεσμεύσεις χωρίς να τις σκεφτείς πρώτα. Ποιον πλανήτη πιστεύεις ότι πρέπει να ακούσεις;

ζώδια σήμερα 05/09 Τρίτη δίδυμοι

Συνήθως διαπρέψεις στις λήψεις αποφάσεων, όμως σήμερα μάλλον αυτό δεν θα ισχύει. Αντιμετωπίζεις ασαφή και θολά στοιχεία που θα κάνουν ακόμα και την πιο απλή απόφαση, να φαίνεται μνημειώδης. Πιθανότατα να μη δημιουργηθούν προβλήματα αν οι αποφάσεις σου επηρεάζουν μόνο εσένα. Ωστόσο, μην αφήσεις τη θολή, παραπλανητική ενέργεια να σε κάνει να αναλάβεις μια δέσμευση που δόθηκε σε κάποιον άλλο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μπορεί να ανακαλύψεις κρυφές ευκαιρίες σήμερα, αν είσαι ανοιχτόμυαλη. Ίσως χρειαστεί να εξετάσεις προσεκτικά μια ιδέα ή μια πρόταση κάποιου, που φαίνεται ασυνήθιστη ή υπάρχει πιθανότητα να σε βγάλει από μια ζώνη άνεσης. Ακόμη και άτομα με τα οποία δεν συναναστρέφεσαι συνήθως, μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες που θα χαρείς να λάβεις. Γι’ αυτό συναντήσου και συναναστρέψου με άτομα, έχοντας ανοιχτές «τις κεραίες σου»!

ζώδια σήμερα λέων

Αν έχεις σκυμμένο το κεφάλι εστιάζοντας αυστηρά στην λίστα με τις υποχρεώσεις σου, σίγουρα θα είσαι εντυπωσιακά παραγωγική. Θα χάσεις όμως πολλά, αν είσαι επικεντρωμένη μόνο στη δουλειά. Χρήσιμες και πολύτιμες πληροφορίες είναι στον αέρα και μπορεί να τις χάσεις αν δεν παρακολουθείς τι συμβαίνει ή λέγεται γύρω σου. Ακόμη κι ένα κουτσομπολιό μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου τώρα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Έχεις την υποστήριξη των άστρων για να ξεκινήσεις ένα αυθόρμητο σχέδιο ή μια περιπέτεια. Το σύμπαν θέλει να σε δει να εμφανίζεσαι στο πλησιέστερο αεροδρόμιο οπλισμένη μόνο με το διαβατήριο και λίγες αποσκευές εξετάζοντας τις φτηνές προσφορές της τελευταίας στιγμής. Αν πάλι αυτό δεν σου φαίνεται πρακτικό, ψάξε προσεκτικά ανεξερεύνητες περιοχές που θα μπορούσες να επισκεφτείς με παρέα, όπου σας περιμένουν αξέχαστες εμπειρίες!

ζώδια σήμερα 05/09 Τρίτη ζυγός

Η ενέργεια της ημέρας μπορεί να προσθέσει σέξι αυθορμητισμό στον κόσμο σου! Επηρεάζει το βαθύ μοίρασμα, την οικειότητα και την ευπάθεια – και ίσως να είσαι περισσότερη συντονισμένη με τις κρυφές επιθυμίες και τη λίμπιντο σου σήμερα. Θα εντοπίσεις τη διαφορά μεταξύ του ποιος σε πυροδοτεί ή ποιος σε διεγείρει πραγματικά. Ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια… είναι κάτι που πρέπει να βιώσεις!

ζώδια σήμερα σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό στοχεύει στις προσωπικές και τις ερωτικές σου σχέσεις. Επομένως, θα ήταν σοφό να περιμένεις το απροσδόκητο σε ό,τι αφορά μια συνεργασία – ρομαντική ή επαγγελματική. Αν με κάποιον άλλον αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα ή έχετε μυστικά μεταξύ σας, τότε η ενέργεια της ημέρας θα αποκαλύψει ξαφνικά ό,τι είναι αυτό που έχει παραμεριστεί ή αγνοηθεί.. δυνατά και ξεκάθαρα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Επηρεάζεται σημαντικά η ευημερία και η ευεξία σου σήμερα. Ένα παρορμητικό σχέδιο για μια πιο υγιεινή διατροφή ή για αύξηση της σωματικής σου δραστηριότητας, θα μπορούσε να αποδώσει! Αν πρέπει να επενδύσεις σε κάτι ηλεκτρονικό που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα, μπορείς να βρεις το ιδανικό που να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σου… και να μην μείνει «στο ράφι» σε μερικές εβδομάδες.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η Σελήνη και ο Ουρανός ενώνονται.. κι αυτοί οι δύο δεν θέλουν μόνο να φέρουν περισσότερη διασκέδαση και ευχαρίστηση στον κόσμο σου, αλλά θέλουν να εμφυσήσουν και τον αυθορμητισμό! Έτσι μπορείς να δοκιμάσεις μία εκδήλωση για να κινηθείς πιο ελεύθερα ή να επιλέξεις μια διαφορετική ή ασυνήθιστη παρέα για να σε συνοδεύσει. Μην εκπλαγείς αν υιοθετήσεις επίσης μια ξαφνική, παράξενη προσέγγιση, σε κάτι δημιουργικό!

ζώδια σήμερα 05/09 Τρίτη υδροχόος

Ο επαναστάτης κυβερνήτης σου Ουρανός, συνδέεται με τη Σελήνη για να επηρεάσει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και τις εσωτερικές σου ανάγκες. Έτσι ενώ το σπίτι, η οικογένεια και η ασφάλειά σου λαμβάνουν έντονη εστίαση, μπορεί να εκπλήξεις ή να σοκάρεις τους δικούς σου ανθρώπους με μια απόφαση για το τι ή ποιος σε κάνει να νιώθεις ασφαλής! Και φυσικά δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα σαγόνια των άλλων που θα πέσουν στα πατώματα ή θα θελήσουν να συζητήσουν περαιτέρω τις προθέσεις σου. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις ή με τον τρόπο που θέλεις, εξαρτάται από το αν είσαι πρόθυμη να αναλάβεις τον έλεγχο. Για παράδειγμα, αντί να επιλέξεις κάτι διαδικτυακά χωρίς φαντασία, τι θα έλεγες να το φτιάξεις μόνη σου; Αντί να πληρώσεις κάποιον για να κάνει μια δουλειά στο σπίτι σου, γιατί να μην την κάνεις μόνη σου; Υπάρχουν πραγματικά οφέλη αν συνδυάσεις τη φαντασία με την επινοητικότητα σήμερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365