Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 7/9 Κριός 

Σήμερα πιθανόν να δυσκολευτείς να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα. Επίσης είναι πιθανό, να καταβάλλεις υπερβολική προσπάθεια σε κάτι, που δεν χρειάζεται τόσο λεπτομερή ανάλυση.
Με άλλα λόγια, προσπάθησε να αποδεχτείς μια κατάσταση ως έχει.. γνωρίζοντας ότι δεν ξέρεις όλα τα γεγονότα ή δεν έχεις την πλήρη εικόνα – ακόμα.

ζώδια σήμερα ταύρος

Αν η προσπάθεια να κατανοήσεις μια κατάσταση σου δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο, φρόντισε να απομακρυνθείς. Αντιμετωπίζεις μια ενέργεια που προκαλεί σύγχυση στη λήψη αποφάσεων ή στην εξαγωγή συμπερασμάτων, αυτή τη στιγμή.
Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις μία ή δύο μακροχρόνιες πεποιθήσεις σου, πριν μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Με την ησυχία σου.

ζώδια σήμερα 07/09 Πέμπτη δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να κατακλύσει το ήδη ενεργό μυαλό σου με ένα κύμα ιδεών. Ωστόσο, μια σκληρή σύνδεση με τον θολό Ποσειδώνα μπορεί να μπλοκάρει τα σήματα και να σε κάνει να βλέπεις τις καταστάσεις μη ρεαλιστικά. Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπερβολική δέσμευση ή άρνηση μιας υπόσχεσης – γι’ αυτό να είσαι προσεκτική. Ασχολήσου αυστηρά με τα γεγονότα και άφησε την αφηρημάδα, σ’ αυτούς που θέλουν να αποδεχτούν τις συνέπειες!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μπορείς να εμπιστευτείς περισσότερο τη διαίσθησή σου από τη λογική τώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσεις κάθε ιδιοτροπία σου. Με τον Ποσειδώνα που θολώνει πολλά από αυτά που βλέπεις και απορροφάς, σκέψου δυο και τρεις φορές την επόμενη κίνησή σου, προσεκτικά. Στην πραγματικότητα, η σύντομη αποστασιοποίηση από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή… θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τη θέση που βρίσκεσαι.

ζώδια σήμερα λέων

Καθώς η Σελήνη που επηρεάζει τις φιλίες, συνδέεται με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει όλα όσα κρύβεις και δεν θέλεις να αποκαλύψεις, δεν θα είσαι σίγουρη για την εμπλοκή σου στα ζητήματα των άλλων. Ακόμα κι αν μπορείς να δεις καθαρά τα βήματα που πρέπει να κάνουν για να βγουν από μια δύσκολη κατάσταση, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένη να βοηθήσεις. Δώσε τους χρόνο και χώρο να σκεφτούν μόνοι τους.

ζώδια σήμερα παρθένος

Θα σου γίνει ξεκάθαρο σήμερα, ότι δεν είσαι στην ίδια σελίδα με κάποιον ή κάποιους για έναν κοινό στόχο. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι απόψεις σου ή οι προτεινόμενοι τρόποι για να κάνεις κάτι, δεν μετράνε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι στο χέρι σου να εξαλείψεις τη θολή και μπερδεμένη ενέργεια πριν κλιμακωθεί, για να ενισχύσεις το πνεύμα της συνεργασίας τώρα.

ζώδια σήμερα 07/09 Πέμπτη ζυγός

Οι ιδέες σου θα είναι αισθητά πιο οραματικές αυτή τη στιγμή. Όμως θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να μετατρέψεις αυτά τα οράματα σε κάτι αληθινό και απτό. Η υπομονή είναι ένα απαραίτητο συστατικό για να συμβεί αυτό. Γι’ αυτό περίμενε υπομονετικά… και μην αισθάνεσαι πως πρέπει να επιταχύνεις μια διαδικασία που θέλει να ξεδιπλωθεί από μόνη της.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η λογική θέλει να σε σώσει, ειδικά αν τα συναισθήματά σου έχουν πολύ δυνατή φωνή. Επομένως, είναι προς το συμφέρον σου να βρεις έναν τρόπο να προσγειωθείς, αντί να πετάς στα σύννεφα. Μπορεί να πιστεύεις πως βλέπεις και επεξεργάζεσαι τα πάντα ρεαλιστικά. Αν όμως εμπλακούν τα συναισθήματα, αυτό σημαίνει ότι παραβλέπεις κρίσιμα στοιχεία που θα ευχόσουν να είχες την υπομονή και την αυτοπειθαρχία να δεις νωρίτερα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Θα νιώσεις κολακευμένη που κάποιος ή κάποιοι ζητούν από σένα κατεύθυνση. Η πρώτη σου αντίδραση θα είναι να παρέμβεις για να τους βοηθήσεις και να τους δείξεις τον δρόμο ή τον τρόπο. Αυτό όμως δεν είναι τόσο χρήσιμο όσο νομίζεις. Ο δικός σου τρόπος δεν είναι απαραίτητα ο καλύτερος για κάποιον άλλον. Ανακάλυψες τι «δουλεύει» με τον δύσκολο τρόπο! Επέτρεψε λοιπόν και στους άλλους, να κάνουν το ίδιο. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αντιμετωπίζεις μια ασταθή – και φαινομενικά άχρηστη ενέργεια – αλλά έχει στο επίκεντρο τα συμφέροντά σου. Μπορεί να αισθανθείς πως κάποιες αόρατες δυνάμεις ξεφεύγουν από το δρόμο τους για να ματαιώσουν σκόπιμα τα σχέδιά σου ή να κάνουν οποιαδήποτε στρατηγική σου να στραβώσει. Δώσε όμως σ’ αυτό το συγκεχυμένο κλίμα μια ευκαιρία, για να σου δείξει για ποιο λόγο το κάνει. Σύντομα θα αναθεωρήσεις ένα σχέδιο που πίστευες ότι είχε τεθεί σε εφαρμογή – αλλά για καλούς λόγους.

ζώδια σήμερα 07/09 Πέμπτη υδροχόος

Ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που κοιτάζεις, οι γύρω σου θα αντιμετωπίσουν μπερδεμένα συναισθήματα. Ακόμα κι αν μπορείς να είσαι η Φωνή της Λογικής, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεπεράσεις τη γραμμή που σε εμπλέκει στα δράματα των άλλων. Αυτό που βλέπεις με μερικούς ανθρώπους δεν είναι απαραίτητα αυτό που συμβαίνει… και ίσως παρασυρθείς σε καταστάσεις, από τις οποίες αργότερα θα εύχεσαι να αποχωρήσεις. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μπορεί να είναι δύσκολο να κατηγορήσεις κάποιους για ένα λάθος, αν αισθάνεσαι υπερευαίσθητη. Μπορεί να κοιτάζεις τους άλλους γύρω σου για να εντοπίσεις ποιος σε κάνει να αισθάνεσαι εκτεθειμένη… και να ανακαλύψεις ότι αυτό το άτομο είσαι εσύ. Καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Ποσειδώνα, προσπάθησε να κατανοήσεις πως οι ένοχοι… είναι οι υποθέσεις και τα συμπεράσματά σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365