Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Στους επτά οι αγνοούμενοι στη Θεσσαλία – Συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης

Σύνολο αγνοουμένων: 7
Στους επτά ανέρχονται οι αγνοούμενοι από την φονική κακοκαιρία Daniel, η οποία έπληξε την Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες, αφήνοντας πίσω της 10 νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στους τέσσερις που είχαν ανακοινωθεί επίσημα προστέθηκαν ένας 58χρονος στο Πέτρινο Καρδίτσας, μια 85χρονη και ο γιος της 65 ετών στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Σύνολο αγνοουμένων: 7

Από 5-09-2023, ένας (1) 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου
Από 06-09-2023 ένας (1) 77χρονος στο Πάλτση Πηλίου
Από 7-09-2023 δύο (2) Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου
Στις 09-09-2023, ένας (1) ανάμεσα στους οικισμούς Άγιος Δημήτριος και Πέτρινο.
Στις 09-09-2023, δύο (2) άτομα (μια ηλικιωμένη 85χρονη και ο γιός της 65χρονος) στην περιοχή Μεταμόρφωση.

Αρτοποιός: Συνεχίζονται αδιάλειπτα οι διασώσεις

Σε 350 διασώσεις έχουν προχωρήσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τις 7 το πρωί μέχρι πριν από λίγο όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, αντιπύραρχος Γιάννης Αρτοποιός, σε έκτακτη ενημέρωση που έγινε από το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας στη Θεσσαλία.

Συνολικά, όπως τόνισε ο κ. Αρτοποιός, από τις 7 το πρωί της Τρίτης (5/9) έως τις 7 το πρωί του Σάββατου (9/9) έχουν πραγματοποιηθεί 2.806 διασώσεις πολιτών, ενώ έχουν καταγραφεί 7.700 συμβάντα.

Παράλληλά ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής υπογράμμισε ότι είναι συνεχείς και αδιάλειπτες οι επιχειρήσεις με ελικόπτερα και πλωτά μέσα για τις διασώσεις πολιτών, ενώ ακόμη και με drones γίνεται παροχή τροφής, νερού, κλινοσκεπασμάτων και ιατροφαρμακευτικού υλικού όπου δεν υπάρχει ευκολία πρόσβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365