Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Με νέα φιλοσοφία ο Εθνικός Γιαννιτσών

Με νέα φιλοσοφία ο Εθνικός Γιαννιτσών 

Με διαφορετική εικόνα και φιλοσοφία από αυτή των προηγούμενων ετών θα εμφανιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ο Εθνικός Γιαννιτσών, που δίνει τόπο στα νιάτα σε μια άκρως ανανεωμένη ομάδα.

Με τεχνικό οδηγό τον νεαρό, αλλά πολλά υποσχόμενο και δοκιμασμένο στην Α1 νέο προπονητή, τον Γιάννη Χαρπίδη οι κυανόλευκοι θέλουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα με διάρκεια και δική της ταυτότητα, στηριζόμενοι σε νέα και φιλόδοξα παιδιά, τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, που αριθμούν πολλούς λιλιπούτειους αυριανούς άσους του ποδοσφαίρου.

Στην ομάδα ήρθαν οι Ανδρέας Χαραβιτίδης αμυντικός, Γιάννης Μπαμπαλής μέσος και Αλέξανδρος Σαββουλίδης τερματοφύλακας, όλοι από τον Απόλλωνα Ευρωπού νταμπλούχο της ΕΠΣ Κιλκίς, Νίκος Λυσίτσας μέσος από το Πάικο Γουμένισσας, Κυριάκος Κατσαμακτσής μεσοεπιθετικός από Μ. Αλέξανδρο Πέλλας, Γιάννης Δάλλας μεσοαμυντικός από Άρη Αμπελειών, Δημήτρης Κάππας τερματοφύλακας από Άρη Αμπελειών 

Επίσης παρέμειναν στην ομάδα οι Κώστας Καρακάσογλου, Ζαχαρίας Στεφανίδης, Μιχάλης Κηλίκης, Χάρης Γιόντης, Νίκος Τζιότζιος, Χρήστος Κυζιρίδης, Γιάννης Κεραμιδάς, Παύλος Μιχαηλίδης, Γιώργος Αλμαλιώτης, και Αλέξανδρος Γουστέρης, όπως και οι δυο σημαίες του Εθνικού, Χρήστος Γρηγοριάδης (Τίτο) και Σιδέρης Γκουγκουλούδης.

Επίσης προωθούνται από την ομάδα Κ16 του Εθνικού στην ανδρική ομάδα οι 

Γιώργος Μπάλας, Βαγγέλης Ατματζίδης, Σταύρος Δήμτσης, Ραφαήλ Ψωμιάδης, Κωσταντίνος Ψωμιάδης, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Άγγελος Πλουμπής, Ραφαήλ Βασιλειάδης.

Αποχώρησαν από τους κυανόλευκους οι

Στάθης Καράμπελας (ΑΣ Γιαννιτσά), Πέτρος Χατζηπαρασίδης (ΠΑΟΚ Δυτικού), Νίκος Δεληχατζής (ΑΣ Γιαννιτσά), Γιώργος Καραδήμος (ΝΠΣ Σκύδρας), Νίκος Κυργερίδης (ΑΣ Γιαννιτσά), Κώστας Χατζηστεφάνου (ΑΣ Γιαννιτσά), Δημήτρης Σιταράς (Απόλλων Κρ. Βρύσης), Σέρα Ρέις (Απόλλων Κρ. Βρύσης), Γιώργος Μπάρμπας (ΑΣ Γιαννιτσά), Χάρης Τσάλμας (ΑΣ Γιαννιτσά).

2 σχόλια:

  1. Τον καλύτερο παίκτη τον πήρε ο ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΎ... Πρόεδρος Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το σωστό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να σταματήσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε με τα μπαμ και τα μπουμ της κάθε μιας ομάδας που επειδή βρήκε ένα ή δύο χαζούς που ρίχνουν πέντε φράγκα παραπάνω να μαζεύουν παίχτες που η περισσότεροι δεν έχουν παίξει παραπάνω από την Α1 και να ζητούν και λεφτά που αντικειμενικά δεν αξίζουν και το αποτέλεσμα κάποιες ομάδες έχουν ημερομηνία λήξης και δεν μπορούμε σαν νομός να προωθήσουμε τα ταλέντα που παρεμπιπτόντως η επς Πέλλας φέτος βγήκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και πολύ φοβάμαι ότι από αυτά τα παιδιά λίγα θα παιζουν βασικα στην ομάδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365