Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα ο Αερωπός

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα ο Αερωπός 
Ήττα του Αερωπού Έδεσσας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς υπετάγη στην Νάουσα με σκορ 36-24, από τον τοπικό Ζαφειράκη.

Οι νικητές παρά την απουσία του κόσμου, λόγω προβλήματος του ΔΑΚ Νάουσας το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, κατόρθωσαν να ελέγξουν απόλυτα το ματς και να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη που τους δίνει σημαντική ψυχολογία για τη συνέχεια.

Αντίθετα η ομάδα της Έδεσσας έδειξε ανέτοιμη και χρειάζεται πολλή δουλειά για να δέσει ως ομάδα, ώστε να επαναλάβει την περσινή εκπληκτική πορεία.

Tα πεντάλεπτα: 0-2, 4-4, 8-6, 11-7, 15-9, 17-12, 19-12 (ημχ), 20-13, 22-15, 25-18, 28-20, 31-22, 36-24.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Δεληγιάννης): Μπόλας 1, Τζουβάρας, Τσαγκέρας 2, Θεοδωρόπουλος 11, Μπουμπουλέντρας, Μπάρμπας, Μισαηλίδης 5, Ρότζιος 1, Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 2, Αποστολίδης 3, Σαράφης, Βαφειάδης 2, Τσάτσας 1, Φεσλαχίδης, Λόλας 8.

ΑΕΡΩΠΟΣ: (Τούτσης): Βέρεμτσουκ, Στεργιόπουλος, Σατσένκο 3, Οφρισένκο 5, Γκοντσάροφ 3, Γκρισικασβίλι 1, Παπαδόπουλος 3, Μπούτκαρης 2, Κράλλης 2, Ρόμπης, Κουκουτσίδης 3, Παπαγιάννης 1, Γάτσης 1, Μαρίνος, Τοτίδης, Γιαννούσης.

Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος.

Δίλεπτα: 3-7.

Πέναλτι: 7/7-2/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365