Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Επιτυχημένος ο φιλανθρωπικός αγώνας στην Σκύδρα (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτό

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας στην Σκύδρα και ο ΝΠΣ με επίσημη ανακοίνωση ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν, δείτε τι αναφέρει:

«Mε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την επιτυχημένη ολοκλήρωση του φιλανθρωπικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ.


Αυτή η ημέρα ήταν μια ακόμη απόδειξη της δύναμης της κοινότητάς μας και της ικανότητάς μας να σταθούμε ενωμένοι για έναν κοινό σκοπό. Με την προσφορά και την συμπαράστασή σας, καταφέραμε να στηρίξουμε τους τοπικούς συλλόγους που εργάζονται αφιλοκερδώς για την ευημερία της πόλης μας.


Ο φιλανθρωπικός αγώνας αποτελεί έναν τρόπο για να δείξουμε την αλληλεγγύη και την αγάπη μας προς την τοπική κοινωνία, αποτελεί πηγή έμπνευσης και ελπίδας. Μας υπενθυμίζει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά όταν συνεργαζόμαστε. Συνεχίζουμε να δείχνουμε την κοινωνική μας προσήλωση και στο μέλλον, ελπίζουμε ότι αυτοί οι φιλανθρωπικοί αγώνες θα γίνουν θεσμός που θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε. 


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης, την ομάδα του Άρη Προφήτη Ηλία για την ενθουσιώδη αρωγή της σε αυτήν την προσπάθεια. Η συμμετοχή τους ενίσχυσε την αίσθηση κοινωνικής συνοχής που μοιραζόμαστε. 


Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε!»







1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365