Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

«Περιπολικά» των Θεματοφυλάκων του Συντάγματος παραταγμένα στη Θεσσαλονίκη: «Μέχρι τον Δεκέμβρη όλα τελειώνουν»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στα social media

Την εμφάνισή τους έκαναν «περιπολικά» των Θεματοφυλάκων του Συντάγματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στέλεχος των οποίων, με βίντεό του στα social media τονίζει ότι είναι «εύκολο να πάρουμε τη χώρα πίσω» και ότι «μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχουν τελειώσει όλα».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στα social media που δείχνει παραταγμένα fake περιπολικά των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Εκπρόσωπός τους με βίντεο στα social media πληροφορεί πως απαγορεύεται ΙΧ να κυκλοφορούν στους δρόμους με φάρους και ότι αυτό επιφέρει στους οδηγούς πρόστιμο 750 ευρώ, αλλά και ότι αυτοί μπορούν και να κυκλοφορούν για να ελέγχουν τους πάντες.


Οι Θεματοφύλακες του Συντάγματος, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπός τους μπορούν να κυκλοφορούν με δικά τους περιπολικά και να κάνουν έλεγχο «μέχρι και στο πρωθυπουργικό γραφείο και σε στρατόπεδα» για να ελέγχουν αν όλα λειτουργούν «όπως πρέπει».


Στο τέλος του βίντεο, ο εικονιζόμενος υπόσχεται ότι θα πάρουν την χώρα πίσω και δηλώνει πως όλα τα έχουν τελειώσει μέχρι τον Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365