Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών ο Ν. Πυρσός Πετριάς

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών ο Ν. Πυρσός Πετριάς

Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία στέκεται ο Ν. Πυρσός Πετριάς που ξεκίνησε να μαζεύει τρόφιμα.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο Νέος Πυρσός Πετριάς θα μαζέψει τρόφιμα για τους πληγέντες της Θεσσαλίας. Καθημερινά μέχρι την Τρίτη 19 Σεμπτεμβριου και ώρες 7-9 θα συλλέγονται τροφικά στο γήπεδο του χωριού. Τα πράγματα θα φύγουν Τετάρτη πρωί. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6980032806, 6973974553»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365