Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Αποκλεισμένα χωριά και εκατοντάδες εγκλωβισμένοι σε Καρδίτσα, Φωκίδα και Τρίκαλα

Αποκλεισμένα χωριά και εκατοντάδες εγκλωβισμένοι

Κατεστραμμένοι δρόμοι, πεσμένα δέντρα, μπάζα και λάσπες είναι το σκηνικό που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, με αποτέλεσμα εκατοντάδες κάτοικοι χωριών να είναι αυτή την ώρα εγκλωβισμένοι – και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις – χωρίς νερό και ρεύμα.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή τη στιγμή άνδρες της ΕΜΑΚ σπεύδουν σε χωριά της Καρδίτσας, των Τρικάλων και της Φωκίδας όπου υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα στα Φάρσαλα.


Στην Καρδίτσα υπάρχουν εγκλωβισμένοι στις περιοχές Καλυβάκια, Αγία Τριάδα, Παλαμάς, Γοργοβίτες, Πασχαλίτσα, Κυψέλη, Ερμήτσι, Γραμματικό και Σοφάδες. Η ΕΜΑΚ σπεύδει με ειδικά φουσκωτά, καθώς όλες οι παραπάνω έχουν πλημμυρίσει.


Παρόμοιο είναι και το σκηνικό στην Ιτέα της Φωκίδας.


Εγκλωβισμένοι κάτοικοι βρίσκονται σε χωριά των Τρικάλων και συγκεκριμένα σε Φωτάδα (δίπλα στον Πηνειό Ποταμό) και στα Μεγάλα Καλύβια.


Η κατάσταση είναι δύσκολη και στα Φάρσαλα, αν και δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365