![]() |
Σε νεκρό χρόνο το διπλό στην Όρμα ο Ατρόμητος |
Στις καθυστερήσεις κρίθηκε η αναμέτρηση στην Όρμα, με τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς να ξεκινάει ιδανικά το πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 1-0 του τοπικού Μ. Αλέξανδρου, σε ένα αμφίροπο παιχνίδι.
Ένα ματς που τα είχε όλα, γκολ, δοκάρια, αποβολή, πέναλτι και χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, μια αναμέτρηση που ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το παιχνίδι, όλα αυτά μέχρι το 20’ όταν και αποβλήθηκε ο Μπάσδος, ανατρέποντας επιθετικό των γηπεδούχων που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και έτσι κύλησε το παιχνίδι μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης, αρχικά οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ στο δοκάρι με τον Ποζίδη στο 67’ και στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 75’ σε ανατροπή του Μάρκου από τον γκολκήπερ Σαββίδη.
Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Νούσης, αλλά ο ιδιαίτερα διακριθείς Σαββίδης έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Λίγο αργότερα στο 84’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Νεντιάλκοφ να πλασάρει από πλάγια θέση και φτάσαμε στο 90’+2’ όταν ο Τοπαλίδης έκανε σέντρα ακριβείας προς τον Τουλγαρίδη Α., ο οποίος με φοβερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζλατάνη, γράφοντας το 0-1 μέσα σε πανηγυρισμούς των φιλοξενουμένων.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ Ζιώγλη, Χατζηλιόντα, Σουλιώτη.
Συνθέσεις:
Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)
Ζλατάνης, Γώγου, Παναγιωτίδης, Νούσης, Μπίτσας, Καραγιάννης, Πασόης, (75’ Δίος Δ.), Αβραμίδης, Καρυπίδης, Νεντιάλκοφ, Μάρκου.
Ατρόμητος: (Γιώργος Τσάτσης)
Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Κοϊμτζίδης , Τουλγαρίδης Θ., Σωτηριάδης, (79’ Τουλγαρίδης Α.), Σελέζνιοφ, (90’ Κοπαλίδης), Μπάσδος, Ποζίδης, Μαλόλλι, Τοπαλίδης, Παπάζογλου
αερα λοιτοβοη
ΑπάντησηΔιαγραφή,,,
Η ανατροπή έγινε στον νουση και όχι στον Μάρκου
ΑπάντησηΔιαγραφή