Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 24/9 Κριός 

Οι φιλοδοξίες σου δεν πρόκειται να αμφισβητηθούν από κανέναν τώρα. Όμως χρειάζεται να είσαι ειλικρινής για το λόγο που σε εξιτάρει ένα εμπνευσμένο σχέδιο. Μπορεί να χρειαστεί να διευκρινίσεις, τι ακριβώς φέρνεις στο τραπέζι σ’ έναν προϊστάμενο ή VIP.
Ο ενθουσιασμός και τα διαπιστευτήριά σου σε υποστηρίζουν καλά, αλλά μόνο ως ένα σημείο. Να έχεις έτοιμη μια απάντηση που να περιλαμβάνει πώς θα ωφεληθεί κάποιος, επιλέγοντάς σε.

ζώδια σήμερα ταύρος

Αν δεν έχεις σχέδιο που να βασίζεται στην πίστη πως θα πραγματοποιήσεις ένα αγαπημένο όραμα, θα παραμείνει απλώς επιθυμία.
Αν ξέρεις ότι μπορείς να το πετύχεις.. τι σε εμποδίζει να το βάλεις σε εφαρμογή; Το να το σκέφτεσαι δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό, όσο το να το γράψεις στο χαρτί, για να δώσεις στα μάτια και στον εγκέφαλό σου κάτι να επεξεργαστούν.

ζώδια σήμερα 24/09/ Κυριακή δίδυμοι

Θα βοηθούσε πολύ τόσο εσένα όσο και τους άλλους, αν συνειδητοποιήσεις πως δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Το μυαλό σου επεξεργάζεται συνεχώς τεράστιες ποσότητες δεδομένων και μπορεί να πιστεύεις πως οι άλλοι μπορούν να σε κατανοήσουν και να ακολουθήσουν. Μην κάνεις τέτοιου είδους υποθέσεις. Αν μάλιστα χτυπήσεις τη γροθιά στο τραπέζι, θα καταφέρεις απλά να απομακρύνεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σταμάτησε για λίγο την εστίαση και την προσπάθεια που δίνεις σε μια συγκεκριμένη σχέση. Αν είναι ρομαντική.. μήπως κάνεις περισσότερα από όσα σου αναλογούν; Αν αφορά τα επαγγελματικά σου, δεν θα πρέπει κάποιος να αναλάβει περισσότερα από αυτά που κάνει; Θα έχεις πολλούς λόγους για να συνεχίσεις να επιδιώκεις ή να πιέζεις για πρόοδο. Όμως κάτι που ωφελεί εσένα κι έναν άλλον, δεν συνεπάγεται πως πρέπει να κάνεις την περισσότερη δουλειά για να το πραγματοποιήσεις.

ζώδια σήμερα λέων

Αν διαθέτεις την ενέργεια ή τον ενθουσιασμό για να βελτιωθείς, μην αφήσεις την απαισιόδοξη στάση κανενός, να σε κρατήσει πίσω. Το γεγονός πως δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο εσύ ή δεν φαίνεται να το παίρνουν τόσο σοβαρά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επηρεάσουν τα σχέδια ή τις φιλοδοξίες σου. Όσο κι αν θέλεις να δημιουργήσεις μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, να είσαι προετοιμασμένη να το κάνεις μόνη σου αν χρειαστεί. Μην αφήσεις κανέναν να διαταράξει το παιχνίδι σου!

ζώδια σήμερα παρθένος

Θα είναι πιο οικονομικό σήμερα να πείσεις κάποιον ή κάποιους να συμμετάσχουν σε κάτι, αντί να αναλάβεις εσύ όλο το σύνολο του κόστους. Φαίνεται όμως πως κάτι τέτοιο ισχύει. Η στάση τους σε βοηθάει να επινοήσεις έναν τρόπο εξοικονόμησης πόρων – και αν καταφέρεις να πείσεις αρκετούς ανθρώπους να σε ακολουθήσουν σε ένα σχέδιο που απαιτεί μετρητά, τότε θα μπορούσε να είναι νίκη για όλους! 

ζώδια σήμερα 24/09/ Κυριακή ζυγός

Να είσαι προσεκτική όταν συνδυάζεις τη δουλειά με τη διασκέδαση. Στην πραγματικότητα, αν υπάρχει πιθανότητα να εμπλακεί ένα μέλος της οικογένειας σε κάτι που αφορά την επιχείρησή σου, καλύτερα να εξετάσεις μια άλλη επιλογή. Ωστόσο αν είσαι αποφασισμένη να εμπλέξεις ένα οικογενειακό μέλος προσπάθησε πρώτα να λάβεις αμερόληπτες συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους. Κι αν τελικά πειστείς πως είναι λογικό, προχώρα.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Αν δεν είσαι ντετέκτιβ ή ερευνήτρια… μήπως έχεις σκεφτεί να γίνεις; Ακόμη και σαν δευτερεύουσα δουλειά, πιθανότατα δεν θα αργούσε να γίνει πλήρους απασχόλησης. Το «λαγωνικό» που κρύβεις μέσα σου θα σε βοηθήσει σήμερα, να φτάσεις στο βάθος μιας κατάστασης ή να φέρεις μια αλήθεια στο φως. Είσαι ικανή να κάνεις πολλά που οι άλλοι δεν μπορούν, γι’ αυτό τα αποτελέσματά σου θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά!

ζώδια σήμερα τοξότης

Προσπάθησε να εστιάσεις λιγότερο στο πόσο θα σε ωφελήσει μια ενέργεια. Κάνοντας μια μικρή θυσία, μπορεί να σημαίνει πως κάνεις κάτι στο παρασκήνιο. Μην νομίζεις όμως πως ο ρόλος σου είναι κατώτερος ή ανεκτίμητος. Πιθανότατα σε παρακολουθούν περισσότερο από όσο νομίζεις. Κι αυτό που κάνεις για να υποστηρίξεις κάποιον ή κάποιους… θα σου δώσει σημαντικούς πόντους.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Δεν είναι ώρα να επιβάλεις την ατζέντα σου. Ανεξάρτητα από το πόσο δίκιο πιστεύεις ότι έχεις, μια άκαμπτη προσέγγιση θα δημιουργήσει αντίσταση ανάμεσα σε σένα και τους άλλους. Η κυριαρχική προσέγγιση θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν όμως σε δουν να κάνεις μια συντονισμένη προσπάθεια για να ακούσεις αυτά που θα πουν οι άλλοι, το σίγουρο είναι πως θα σε ωφελήσουν.

ζώδια σήμερα 24/09/ Κυριακή υδροχόος

Η σκληρή δουλειά και η εστίαση δεν είναι πρόβλημα σήμερα. Στην πραγματικότητα, το μόνο πρόβλημα είναι να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου να κάνεις κάπου κάπου ένα διάλειμμα. Χρησιμοποίησε αυτήν την επιρροή για να πετύχεις κάτι σημαντικό. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την αντιμετώπιση έργων που απέφευγες, επειδή ήταν πολύ κουραστικά. Τώρα, δεν είναι τόσο δύσκολο να αφοσιωθείς σε κάτι που απαιτεί προσεκτική, εστιασμένη προσπάθεια.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου, να καλύψουν τα κενά της έλλειψης κρίσιμων πληροφοριών. Το ένστικτό σου συνήθως σε εξυπηρετεί καλά, όμως σήμερα μπορεί να σε απογοητεύσει. Γι’ αυτό ασχολήσου αυστηρά με τα γεγονότα και με τίποτα άλλο – συμπεριλαμβανομένης της αλήθειας. Δεν έχει σημασία πόσο αξιόπιστος ακούγεται κάποιος – ή μια πηγή πληροφοριών. Έλεγξε δυο και τρεις φορές την αξιοπιστία τους, πριν τις θεωρήσεις δεδομένες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365