Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στην ομάδα του Ν. Πυρσού Πετριάς

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στην ομάδα του Ν. Πυρσού Πετριάς

Χτές Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στην ομάδα του Ν. Πυρσού Πετριάς, με την διοίκηση να εύχεται καλή αγωνιστική και ανταγωνιστική χρονιά να υπάρχει υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές. 

Επίτιμοι παρευρισκόμενοι ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σκύδρας κ.κ Νίκος Χατζηιωαννίδης, Θεμης Κριτιδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Χάρης Μπίλαλης, Αντώνης Ιμβριώτης και Δημήτρης Ιμβριώτης. Τους παραπάνω τους ευχαριστεί πολύ το Δ.Σ του Πυρσού  για την αδιάκοπη και άμισθη συνεισφορά τους, στον σύλλογο. 

Παρεβρέθηκε ακόμη ή υποψήφιο δήμαρχος Σκύδρας κ. Παπαδόπουλου Μαρία μαζί με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365