Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Την οριστική αναβολή της πρεμιέρας στη Γ’ Εθνική αποφάσισε η ΕΠΟ

Την οριστική αναβολή της πρεμιέρας στη Γ’ Εθνική αποφάσισε η ΕΠΟ

Στην αναβολή της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής που ήταν προγραμματισμένη για το τριήμερο 8-9-10 Σεπτεμβρίου. προχώρησε η ΕΠΟ, λόγω των δύσκολων ωρών, αλλά  και της δραματικής κατάστασης που επικρατεί στην  Μαγνησία και  στην Θεσσαλία, αλλά και σε αρκετές περιοχές της χώρας μας που  δέχθηκαν ισχυρότατο πλήγμα από τη φονική κακοκαιρία Daniel.

Η απόφαση ελήφθη από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκο, καθώς το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο και  σίγουρα δεν υπάρχει μυαλό για ποδόσφαιρο!

Έτσι η  πρώτη σέντρα της σεζόν θα μεταφερθεί για την επόμενη Κυριακή  17/9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365