Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 16/9 Κριός 

Διακρίνεις αν μια σχέση ή ένα έργο χρειάζεται ένα «ταρακούνημα» – και ξέρεις πώς να το κάνεις. Όμως μια ήπια.. πιο διακριτική προσέγγιση, θα λειτουργήσει καλύτερα σήμερα. Δεν ανταποκρίνονται όλοι στις προκλήσεις όπως εσύ.
Πολλοί άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι από όσο φαντάζεσαι.. κι ένα πιο απαλό άγγιγμα θα μπορούσε να κάνει θαύματα στην ενίσχυση της σχέσης σας.

ζώδια σήμερα ταύρος

Μαζί σου είναι συνήθως «αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις». Όμως σήμερα είσαι παράξενα διπρόσωπη. Συνεχίζεις τις σόλο σου προσπάθειες όπως πάντα, αλλά είσαι επίσης αρκετά αινιγματική και έμμεση στα αιτήματά σου.
Οι άνθρωποι μπορούν να σε βοηθήσουν και η μέρα είναι καλή για ομαδικά έργα. Αλλά μην αοριστολογείς. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία. Απέκτησε αμοιβαίους πόρους στο διαδίκτυο όπου μπορούν να τους δουν όλοι. Κάνε μια ομαδική προσπάθεια.

ζώδια σήμερα 16/09 Σάββατο δίδυμοι

Ετοιμάσου για πραγματική διασκέδαση σήμερα! Έχεις έντονη ενέργεια και η πάντα ζωντανή δημιουργικότητά σου… απλά λάμπει. Ποια ιδιοφυΐα θα ζωντανέψεις σήμερα; Εστίασε σε όλες τις συνεργασίες. Ίσως η ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να αναζωογονηθεί από αυτή την φανταστική ενέργεια. Αν είσαι καλλιτέχνης, συγγραφέας ή μουσικός, ίσως ένα συλλογικό έργο κεντρίσει την δημιουργικότητά σου, με έναν ολοκαίνουργιο και συναρπαστικό τρόπο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Πιέζεις για ένα σίγουρο αποτέλεσμα σε ένα έργο ή μια σχέση, αφού το να αφήνεις τα πράγματα ανοιχτά… δεν σου αρέσει. Μπορεί όμως να παραβλέπεις κάποιο στοιχείο της όλης εικόνας. Ίσως αυτή η αόριστη αίσθηση του ότι έχεις αγνοήσει το προφανές, να είναι η πηγή αυτού του νευρικού, συγκρατημένου συναισθήματος που νιώθεις διαισθητικά. Ο σωστός δρόμος ή η απάντηση είναι πιθανώς σαφής, αλλά μπορεί να μην είσαι ακόμη έτοιμη να αντιμετωπίσεις την αλήθεια.

ζώδια σήμερα λέων

Μήπως η σημερινή μέρα φαίνεται πιο φωτεινή; Είναι τα χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων σου πιο ζεστά από το συνηθισμένο; Δεν είναι μόνο η φαντασία σου. Οι θετικές δονήσεις που στέλνεις, επιστρέφουν δυναμικά. Βρες έναν χρήσιμο τρόπο για να διοχετεύσεις αυτήν τη θετική ενέργεια. Ασχολήσου μ’ ένα δημιουργικό έργο η έλα σε επαφή μ’ ένα παλιό φίλο που θαύμαζες από μακριά. Ό,τι κι αν κάνεις, φρόντισε να διασκεδάσεις.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι ειρηνόφιλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι παθητική. Η σημερινή μέρα θέλει αποτελέσματα, κάτι που λειτουργεί για σένα αφού είσαι πρακτική κι αποτελεσματική. Δεν σου αρέσει να σπαταλάς τις προσπάθειές σου – ούτε κανενός άλλου βέβαια. Το πότε θα δεις πραγματικά αποτελέσματα ωστόσο, είναι μια άλλη ιστορία. Αν υπάρχουν καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε σένα, κάνε υπομονή. Τα πράγματα θα ολοκληρωθούν με τον καιρό.

ζώδια σήμερα 16/09 Σάββατο ζυγός

Να είσαι ευγενική και συγκρατημένη σήμερα. Θα περιτριγυρίζεσαι από σημαντικούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των οποίων τη μελλοντική σημασία δεν γνωρίζεις ακόμη. Σκέψου αυτή τη σύντομη περίοδο σαν ένα δείπνο γεμάτο VIP, που κανείς δεν φοράει ετικέτα. Ίσως συναντήσεις κάποιον που αργότερα θα γίνει ο σύντροφός σου ή κάποιος που θα σε βοηθήσει να πετύχεις έναν πολύτιμο στόχο. Γι’ αυτό συμπεριφέρσου καλά.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μερικές φορές είσαι τόσο ανένδοτη στις απόψεις σου που δεν μπαίνεις στον κόπο να ακούσεις κάποιον που προσπαθεί να σου μιλήσει. Αυτή τη στιγμή όμως, θα πρέπει να υποχωρήσεις στους άλλους. Έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Θα υπάρξουν ενδιαφέροντα πράγματα σήμερα κι ο ευκολότερος τρόπος για να τα μάθεις θα είναι να τους αποδεχτείς. Δες τον κόσμο με νέα, φιλικά μάτια.

ζώδια σήμερα τοξότης

Στην καρδιά είσαι λίγο τζογαδόρος. Δεν είσαι παντρεμένη με το status quo ώστε να μην μπορείς να εκτιμήσεις τον ενθουσιασμό του αυθορμητισμού. Ετοιμάσου λοιπόν για λίγη διασκέδαση, γιατί τώρα μπορείς να κερδίσεις συμμάχους που θα σε βοηθήσουν σ’ ένα έργο ή μια σχέση. Είσαι ισορροπημένη και ανοιχτόμυαλη σήμερα… γεμάτη προσμονή για το εγγύς μέλλον. Τα πάντα μπορούν να συμβούν! 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σήμερα έχεις ευερέθιστη διάθεση. Αν κάποιος σε προκαλέσει, το πιθανότερο είναι να του γρυλίσεις αμέσως. Αυτή είναι η στάση σου ούτως ή άλλως, αλλά μπορεί να μην πάει καλά, με κάποιον που προσπαθείς να εντυπωσιάσεις. Είναι καλύτερα να συγκρατήσεις το στόμα και την ψυχραιμία σου. Όταν αρχίζεις να εκνευρίζεσαι… σκέψου πως ίσως αυτό που φαίνεται σαν πρόκληση, είναι τελικά μια εποικοδομητική κριτική.

ζώδια σήμερα 16/09 Σάββατο υδροχόος

Ένα ομαδικό έργο απαιτεί την προσοχή σου σήμερα – ή δουλεύεις κάτι μόνη σου που θα ωφεληθεί από μία εξωτερική συμβολή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προσελκύσεις άλλες προοπτικές και να λάβεις βοήθεια για την προώθηση ενός έργου. Υπάρχει επίσης ένα παράπλευρο όφελος εδώ: η συνεργασία σου θα βοηθήσει τους υπόλοιπους να δουν πόσο θέλεις να βελτιώσεις την εργασία σου και πόσο εκτιμάς τη συμβολή τους.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Όπως ο Οδυσσέας με το τραγούδι της σειρήνας, έτσι κι εσύ πείθεσαι εύκολα σήμερα. Τα γλυκά λόγια κεντρίζουν την προσοχή σου! Μπορείς όμως να ξεχωρίσεις τη σοφία από την ανοησία; Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα. Γενικά σήμερα, μην φοβάσαι να κάνεις τις δύσκολες ερωτήσεις. Οι απαντήσεις μπορεί να σε εκπλήξουν και σύντομα θα καθορίσουν την πορεία δράσης σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365