Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/9 Κριός 

Το να γνωρίζεις τι μπορείς και τι δεν μπορείς να ελέγξεις, είναι ζωτικής σημασίας τώρα. Θα μπορούσες επίσης να ωφεληθείς αν δραστηριοποιηθείς άμεσα και δεν περιμένεις να δεις τι θα συμβεί στο μέλλον.
Δεν χρειάζεται να δουλέψεις πολύ σκληρά… αλλά πιο έξυπνα με λιγότερη προσπάθεια. Αν είσαι ευγενική με τον εαυτό σου, θα είναι και οι άλλοι μαζί σου. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Άφησε στην άκρη σήμερα την ψυχραιμία σου και αποκάλυψε την παθιασμένη σου πλευρά! Ανέδειξε τη συναισθηματική ή την ανθρώπινη πλευρά σου… διαφορετικά, οι άλλοι μπορεί να θεωρήσουν την ηρεμία σου, ως αδιαφορία.
Ακόμα κι αν δεν θέλεις να λάβεις μέρος σε συζητήσεις, μπορείς να βρεις τρόπους ν’ αγγίξεις τις καρδιές των άλλων. Μια όμορφη κουβέντα ή ένα στοχαστικό δώρο είναι και τα δύο καλές κινήσεις.

ζώδια σήμερα 13/09 Τετάρτη δίδυμοι

Το να απομονωθείς από τον κόσμο κρεμώντας στην πόρτα σου μια πινακίδα «Μην ενοχλείτε» δεν θα σου δώσει την ηρεμία που λαχταράς. Αν μη τι άλλο, χρειάζεσαι και μπορείς να επωφεληθείς από την παρέα ενός ατόμου, ή ακόμα καλύτερα, μιας ομάδας. Μην υποτιμάς τη δύναμη μιας χαλαρωτικής βραδιάς με μερικούς στενούς φίλους ή ομοϊδεάτες.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η Σελήνη ενώνεται με τον φλύαρο Ερμή, ανοίγοντάς σου την όρεξη για πληροφορίες! Αυτό που ανακαλύπτεις, μπορεί να επιβεβαιώσει πως η τρέχουσα διαδρομή σου σε έναν συγκεκριμένο τομέα, είναι σωστή. Όσο για την κοινωνική σου ζωή, χρειάζεται ή αξίζει περισσότερη προσοχή. Ανεξάρτητα από το πόσο γεμάτο είναι το πρόγραμμά σου, μπορείς να στριμώξεις κάπου ανάμεσα, μερικούς φίλους και λίγη διασκέδαση. 

ζώδια σήμερα λέων

Μπορείς να τηρήσεις τις αυστηρές σου αρχές τώρα και να φαίνεσαι δίκαιη – γι’ αυτό να είσαι προσεκτική. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να λέει στους άλλους τι είναι σωστό ή τι πρέπει να πιστεύουν, πάτησε αμέσως το κουμπί παύσης! Το κοινό σου μπορεί να μην είναι τόσο δεκτικό στις απόψεις σου, όσο πιστεύεις. Γι’ αυτό ζήσε και άσε και τους άλλους να ζήσουν ελεύθερα. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Μήπως συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο πράγμα ελπίζοντας σε διαφορετικό αποτέλεσμα; Μπορεί να είσαι πιο παρορμητική από το συνηθισμένο τώρα, αλλά και πρόθυμη να απομακρυνθείς από την πεπατημένη… χάρη στη σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιό σου. Πιθανότατα θα χαρείς κι εσύ με τα αποτελέσματα! Καθοδηγήσου από την περιέργεια σήμερα, γιατί μπορεί να διεγείρει το μυαλό σου με φοβερούς τρόπους και να ανοίξει πόρτες, που δεν ήξερες ότι υπήρχαν.

ζώδια σήμερα 13/09 Τετάρτη ζυγός

Αν θέλεις να βάλεις ένα τέλος στο άγχος που βιώνεις.. αγκάλιασε τη δύναμη της συνεργασίας. Δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις κάτι δύσκολο μόνη σου. Η συνεργασία όχι μόνο μειώνει τον φόρτο εργασίας και την απογοήτευσή σου, αλλά διπλασιάζει την πιθανότητα να χαρείς με το αποτέλεσμα. Επωμίσου μόνο ό,τι σου ανήκει και να αναγνωρίζεις πότε χρειάζεσαι βοήθεια.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μην υποβαθμίζεις τις επιθυμίες σου επειδή πιστεύεις ότι στοχεύεις πολύ ψηλά ή δεν έχεις πιθανότητες να πετύχεις. Το να χάσεις το μέτρο, είναι καλύτερο από το να υποτιμήσεις αυτό που είσαι ικανή να πετύχεις. Αν οι άλλοι γνωρίζουν τους στόχους σου, πιθανόν να νιώσεις πιεσμένη να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να πραγματοποιήσεις ένα όραμα. Ξεκαθάρισε μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε πυροδοτεί… και μετά πες το στον κόσμο!

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν μπορείς να αντισταθείς στους περισπασμούς, μπορείς να ολοκληρώσεις ένα σημαντικό μέρος από τη λίστα εργασιών σου! Ίσως χρειαστεί να βάλεις το τηλέφωνό σου σε αθόρυβη λειτουργία, όμως καλύτερα να εστιάσεις ολοκληρωτικά σε ό,τι πρέπει να γίνει. Στη συνέχεια, επικεντρώσου και στους άλλους. Η αμέριστη προσοχή που τους δίνεις, δεν θα περάσει απαρατήρητη. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Έχεις αισιοδοξία σήμερα, που θα σε βοηθήσει να δεις το ποτήρι μισογεμάτο! Υπάρχει ένας εντελώς νέος κόσμος εκεί έξω που μπορείς να τον ανακαλύψεις, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον περίεργο Ερμή. Αν δεν μπορείς να ξεκινήσεις κάτι που εγγυάται ότι θα τινάξει στα ύψη την αδρεναλίνη σου, τότε απόλαυσε τη διαδικασία σχεδιασμού. Οι ανεξερεύνητες περιοχές σου γνέφουν… και είναι απαραίτητο να ακούσεις το κάλεσμα.

ζώδια σήμερα 13/09 Τετάρτη υδροχόος

Σήμερα διατρέχεις τον κίνδυνο να θέλεις να ευχαριστήσεις τους άλλους. Ωστόσο, αντί να προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή τους.. πάρε τη θέση που σου αξίζει στον ήλιο! Έτσι θα έρθουν οι άλλοι σε σένα, με επαίνους. Θα μπορούσε μια συζήτηση να αλλάξει τη ζωή σου; Μην το αποκλείεις. Αυτό που συζητείται, θα προσφέρει πολύ περισσότερα από μια απλή τροφή για σκέψη.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μην αισθάνεσαι ενοχές που βάζεις όρια σε κάποιον ή του λες «όχι». Παρά την τάση σου να βλέπεις το καλό σε όλους, δεν είσαι υποχρεωμένη να αναλαμβάνεις τα προβλήματα των άλλων ή να είσαι πάντα διαθέσιμη. Αν προσφέρεις συνεχώς, χωρίς ανταπόδοση, τότε δεν κάνεις λάθος αν θέλεις να τραβήξεις μια γραμμή ή να αποσύρεις την υποστήριξή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365