Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Μακελειό στη Λούτσα: Έξι νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Πιθανότατα πρόκειται για Αλβανούς υπηκόους

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην Αρτέμιδα μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν έξι νεκροί.


Πιθανότατα πρόκειται για Αλβανούς υπηκόους. Πιο συγκεκριμένα το αιματηρό επεισόδιο συνέβη στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως και φαίνεται πως υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις συνθήκες να μην είναι ακόμη ξεκάθαρες.


Ο ένας, ο οποίος ήταν πιθανότατα και ο οδηγός, προσπάθησε να διαφύγει και βρέθηκε εκτός του οχήματος. Οι υπόλοιποι πέντε ήταν μέσα στο όχημα.


Ωστόσο, πρόκειται για πυροβολισμούς από 9άρι πιστόλι και πιθανότατα αφορά σε υπόθεση «μαφίας» για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν οι τρεις νεκροί φέρει γερμανικές πινακίδες.


Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ οι σφαίρες που βρέθηκαν προέρχονται από 9άρι πιστόλι που όπως φαίνεται χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση.



Πηγή: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365