Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ζητά να μην τον ψηφίσουν!

Πώς ακριβώς όμως έχει η ιστορία;

Έχετε ακούσει ποτέ υποψήφιο να παροτρύνει τους ψηφοφόρους να μην τον ψηφίσουν; Πλέον, τα εγχώρια πολιτικά δρώμενα καταγράφουν έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος ζητά να μην τον ψηφίσουν; Το… περίεργο συνέβη στο Κιλκίς με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο Κορβανίδη. Πώς ακριβώς όμως έχει η ιστορία;


Η καταγγελία του κ. Κοροβανίδη είναι -μάλλον- πρωτοφανής σε ό,τι αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Ο κάτοικος του Μαυρονερίου Κιλκίς καταγγέλλει στην εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ πως όλα ξεκίνησαν όταν έδωσε την ταυτότητά του στον πρόεδρο της Κοινότητάς με σκοπό να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη.


Ωστόσο, ανακάλυψε ότι τελικά είναι υποψήφιος με τον αντίπαλο συνδυασμό, αυτόν του υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Βαφειάδη!


Η καταγγελία του όμως δεν σταματάει εκεί καθώς αναφέρει ότι η υποψηφιότητά του επικυρώθηκε με μια πλαστογραφημένη υπεύθυνη δήλωση, με το γνήσιο της υπογραφής να έχει γίνει από τον πρόεδρο άλλης κοινότητας, των Θεοδοσίων, τον οποίο δεν γνωρίζει, με την κοινότητα αυτή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του δήμου Κιλκίς!


Χωρίς να μπορεί να κάνει και διαφορετικά, ο κ. Κοροβανίδης ζητά από τους υποψήφιους… ψηφοφόρους του να μην ψηφίσουν τον συνδυασμό Βαφειάδη, στο ψηφοδέλτιο του οποίου βρίσκεται το όνομά του, αλλά εκείνον του νυν δημάρχου, κυρίου Κυριακίδη!


Τι λέει η καταγγελία


«Ύστερα από την έκδοση των ψηφοδελτίων και από συζητήσεις φίλων, κατάλαβα πως είμαι υποψήφιος σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Μαυρονερίου με το συνδυασμό του κ. Βαφειάδη, πράγμα το οποίο δεν επιθυμούσα. Παραπλανήθηκα δίνοντας την ταυτότητά μου στον τοπικό σημερινό πρόεδρο της κοινότητάς μας, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό του δημάρχου κ. Κυριακίδη που επιθυμούσα. Αφού διαπίστωσα πως είμαι υποψήφιος σε συνδυασμό που δεν επιθυμούσα, πήγα στο Πρωτοδικείο Κιλκίς και ζήτησα να δω με ποιον τρόπο επικυρώθηκε η υποψηφιότητά μου. Διαπίστωσα ότι καταθέσανε υπεύθυνη δήλωση εκ μέρους μου εν αγνοία μου, την οποία ποτέ δεν υπέγραψα και επικύρωσα. Η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, την οποία ποτέ δεν έθεσα, φέρεται να έχει γίνει από τον πρόεδρο της κοινότητας, Λάζαρο Τσαχουρίδη, τον οποίο δεν γνωρίζω. Για όλες τις παραπάνω έκνομες ενέργειες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση των νόμιμων συμφερόντων μου και την εξακρίβωση της αλήθειας. Ενημερώνω τους φίλους και συγγενείς μου, παρόλο που βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του Βαφειάδη, να μην με ψηφίσουν. Στηρίζω το συνδυασμό του νυν δημάρχου Δ. Κυριακίδη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365