Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωσε προπονητή ο Μέγας Αλέξανδρος Άρνισσας

Ανακοίνωσε προπονητή ο Μέγας Αλέξανδρος Άρνισσας

Την συμφωνία του με τον τεχνικό Γιάννη Μυλόπουλο έκανε γνωστή ο Μέγας Αλέξανδρος Άρνισσας, με την ομάδα της Βεγορίτιδας να ανακοινώνει τον νέο τεχνικό για την περίοδο 2023-24.

Ο νέος τεχνικός του Μέγα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες και έχει αφήσει το δικό του στίγμα με την δουλειά του.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας της Βεγορίτιδας:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Μυλόπουλο.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας έχει αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπως ερασιτέχνες Άρης Θεσσαλονίκης, Εδεσσαϊκός, Αναγέννηση Νεάπολης, ΠΑΟΝΕ, Αστέρας Αμπελοκήπων, Αγροτικός Αστέρας,  Μακεδονικός Νεάπολης, Κεραυνός Κολχικού, Απόλλων Ζαγκλιβερίου, Ιωνικός Διαβατών, Γ.Σ..Ηλιούπολης, Δόξα Μεγαπλατάνου και Άρης Υδραίας, ενώ σαν προπονητής έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, όπως ΠΑΟΔ, Διγενής Μονολόφου, Διόνυσος Ν. Ηράκλειας Χαλκιδικής, Κεραυνός Αγ. Παύλου, Μ. Αλέξανδρος Όρμας, Όλυμπος Αψάλου, Ελπίδες Προμάχων, Δόξα Μεγαπλατάνου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του.»

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365