Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Τα καλά για το τέλος κρατούσε ο Πυρσός

Τα καλά για το τέλος κρατούσε ο Πυρσός 

Έκλεισε τις μεταγραφές του με μπαμ ο Πυρσός Πετριάς κάνοντας δικό του τον “Cuesta” της Ημαθίας που έρχεται για να κατεβάσει τα ρολά των γκολπόστ του, να κλείσει το ρόστερ της ομάδας και να δώσει μία επιπλέον λύση στον τεχνικό Κώστα Μποζίδη.

Ο λόγος για τον 35χρονο πορτιέρο Γιάννη Γαϊτανίδη με πλούσιο βιογραφικό στα γήπεδα της Ημαθίας και της Πέλλας έχοντας περάσει από ομάδες όπως, Άτλας Ζερβοχωρίου, ΑΣ Ειρηνούπολης, Ηρακλής Άσπρου, Φίλιππος Σταυροδρομίου, ΠΑΣ Λευκάδια, Νέα Γενεά Ν. Νικομήδεια, Ένωση Αποστόλου Παύλου, Απόλλων Αγ. Γεωργίου και Κεραυνό Επισκοπής. 

Ήρθε στον Πυρσό για να θωρακίσει τα δοκάρια της ομάδας και να υπερασπιστεί όσο καλύτερα μπορεί την εστία του. Η μεταγραφή αποτελεί προσωπική επιτυχία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, που από πέρσι ασκούσε έντονο πρέσιγκ για να τον αποκτήσει, κάτι που τελικά το κατάφερε φέτος.

Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει και η λαϊκή ρήση.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365