Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωσε προπονητή ο Εδεσσαϊκός

Ανακοίνωσε προπονητή ο Εδεσσαϊκός

Ο Εδεσσαϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή Δημήτρη Μίζογλου, που θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πετράκη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας των καταρρακτών συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο Μιχάλη Τζέπτιμπη και είναι έτοιμος να αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα. Έτσι λύθηκε και το θέμα προπονητή για τη νέα χρόνια και οι πράσινοι συνεχίζουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο νέος τεχνικός των πρασίνων έχει εργαστεί μεταξύ των άλλων, σε ΠΑΣ Ξιφιανής, Δοξα Μεγαπλατάνου, Εθνικό Αριδαίας, Άρη Λουτρακίου, ΑΣ Πρόμαχοι και πέρσι ήταν στην ομάδα Κ19 του Αλμωπού Αριδαίας.

11 σχόλια:

  1. Άσχημα τα πράγματα και δεν έχει σχέση με τον προπονητή. Με τα σημερινά δεδομένα, ο Εδεσσαϊκός θα γίνει σάκος του μποξ για τις άλλες ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπα ρε φίλε που δεν είναι και προπονητής.στο τέλος ξυρίζεται ο γαμπρός

      Διαγραφή
    2. 4:09 Για ξανα-διάβασε αυτό που έγραψα, γιατί μάλλον δεν κατάλαβες.

      Διαγραφή
    3. 4:43 Διάβασε με προσοχή το σχόλιό μου και θα δεις ότι γράφω «Άσχημα τα πράγματα και δεν έχει σχέση με τον προπονητή». Ελπίζω τώρα να κατάλαβες ότι δεν μέμφομαι τον προπονητή, αλλά σχολιάζω την ανυπαρξία της ομάδας, η οποία με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται ήδη πεσμένη στην Α.

      Διαγραφή
  2. Πώς σε κατάντησαν έτσι ρε Εδεσσαϊκε του Κίτσου κ του μπάτσου να είσαι την φετινή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εδεσσαικός εχει έτοιμες μεταγραφές και θα στρώσουν,και θα δέσουν σαν ομάδα. UltraGreen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν έχει έτοιμο, με 16χρονα θα κατέβει και το ξέρει όλη η Έδεσσα. Δεν υπάρχει μία και η ομάδα δύσκολα θα βγάλει την χρονιά. Ήδη έχουν ενημερώσει τους γονείς ότι τα παιδιά των ακαδημιών θα παίξουν στην πρώτη ομάδα.

      Διαγραφή
    2. Ηρεμα με το ultras green...μην ζηλευετε τοσο!!

      Διαγραφή
  4. Κατάντια... Χωρίς προπονητή και παίχτες. Δεν πάει κανείς. Η κατάσταση έχει φτάσει στο μη περαιτέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365