Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/9 Κριός 

Θα εστιάσεις στο τι σημαίνει ο ορισμός της λέξης «συνεργασία» για σένα σήμερα. Ο Ήλιος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σου.
Έτσι, ένας δεσμός που αφορά την καριέρα ή τα προσωπικά σου, θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια – αλλά θα δεις την απόδοση της επένδυσής σου! Αν δεν ήταν ξεκάθαρο μέχρι πρόσφατα με ποιον είσαι σε συγχρονισμό και με ποιον όχι… αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Μην πιστεύεις πως δεν έχει νόημα να βελτιώσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου αυτό το διάστημα. Ο Ήλιος αναλαμβάνει τρόπους για να φροντίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, ειδικά αν ο Δίας στο ζώδιό σου σε έχει κακομάθει.
Το επόμενο διάστημα θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στο βαγόνι της ευεξίας και να δεις τα αποτελέσματα της βελτιωμένης διατροφής σου και της ξεκούρασης. 

ζώδια σήμερα 23/09 Σάββατο δίδυμοι

Το ένστικτό σου σήμερα λέει να προχωρήσεις τυφλά σε οποιαδήποτε πρόκληση. Όμως οι παρορμητικές σου κινήσεις ίσως σε βάλουν σε μπελάδες. Είσαι ανυπόμονη, αλλά πρέπει να επιβραδύνεις λίγο για να προβλέψεις τις κινήσεις σου. Είσαι καλή με τις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό εξάσκησε αυτήν την ικανότητα για να καθορίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η ενέργεια που επικρατεί, πυροδοτεί τα συναισθηματικά σου θεμέλια και όποιον ή ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Αυτό θα εντείνει την εστίαση στο σπίτι και την οικογένειά σου. Το επόμενο διάστημα θα επικοινωνήσεις με μέλη της οικογένειας ή συγγενείς. Θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να κάνεις το χώρο σου να μοιάζει περισσότερο με σπιτικό. Αν έχεις συζητήσει για μια ανακαίνιση ή μετακόμιση αλλά δεν την έχεις προγραμματίσει, σήμερα μπορεί να συμβεί ή να ξεκινήσει.

ζώδια σήμερα λέων

Έχεις δυναμικές ιδέες σήμερα. Σκέφτεσαι διεξοδικά και δίνεις χρώμα στη συζήτηση και μεγάλη σοφία. Αυτό σου δίνει ηγετικό ρόλο σε ομαδικές καταστάσεις, γιατί όλοι σε ακούν όταν μιλάς. Αν έχεις μια ατζέντα, μπορείς να την προχωρήσεις τώρα. Αν όχι, συζήτησε τις ιδέες σου με άλλους και ανέπτυξε τες. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς αυτά τα παράθυρα αυξημένης δημιουργικότητας, όταν εμφανίζονται.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σου μέχρι τώρα, ήταν ιδιαίτερα ενισχυμένη. Όμως σήμερα θα αντιμετωπίσεις μια πτώση. Ωστόσο δεν είναι άσχημα τα νέα, ειδικά αν μπορέσεις να εστιάσεις στα οικονομικά σου και σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής. Θα εκπλαγείς μάλιστα από τα αποτελέσματα που θα έχεις, αν επικεντρωθείς στον προϋπολογισμό και τις περικοπές. 

ζώδια σήμερα 23/09 Σάββατο ζυγός

Η καλή τύχη φαίνεται να σε ακολουθεί σήμερα όπου κι αν πας. Ίσως οφείλεται στο ότι είσαι αρκετά πρόθυμη να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Ίσως πάλι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου να θέλουν να σε βοηθήσουν, επειδή εκτιμούν το φιλικό σου χαρακτήρα και την ανεβασμένη σου διάθεση. Ό,τι κι αν είναι, μπορείς να κάνεις αυτό που επιθυμείς, τουλάχιστον για σήμερα. Εκμεταλλεύσου το! Οι τροχοί της τύχης γυρίζουν για σένα.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Σήμερα θα εστιάσεις στη θεραπεία, το οριστικό κλείσιμο κάποιων καταστάσεων και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το χώρο σου και να απαλλαγείς από τις συναισθηματικές σου αποσκευές. Έχεις την κοσμική υποστήριξη για να ασχοληθείς με ό,τι σε κάνει να νιώθεις εμπνευσμένη και απελευθερωμένη. Ό,τι αποτελεί εμπόδιο θα αφαιρεθεί, προς μεγάλη ανακούφιση και χαρά σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Η ενέργεια της ημέρας, είναι μια περίπτωση του «όσο περισσότερο τόσο καλύτερα» καθώς πυροδοτεί φιλίες, ομάδες και ομαδική εργασία. Ενεργοποιεί επίσης το ενδιαφέρον σου για κάτι τεχνολογικό, οπότε άφησε τον «σπασίκλα» μέσα σου να αναδυθεί! Ακόμα κι αν ένα gadget δεν εξακολουθεί να είναι ελκυστικό το επόμενο διάστημα, δεν παύει η στιγμή να είναι εξαιρετική, για να αναθεωρήσεις τις πλατφόρμες των κοινωνικών σου μέσων. Θα μπορούσες να επηρεάσεις κόσμο, νωρίτερα από όσο νομίζεις! 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Από σήμερα πυροδοτούνται οι φιλοδοξίες, οι επαγγελματικές σου αναζητήσεις, το κύρος και η φήμη σου. Έτσι, το να γίνεις το αφεντικό του εαυτού σου ή να ανέβεις τα σκαλιά της επαγγελματικής επιτυχίας… δεν είναι όνειρο. Διαθέτεις εξαιρετική ενέργεια για να δραστηριοποιηθείς σε στόχους καριέρας – και σου αρέσουν οι καλές παλιομοδίτικες προκλήσεις! Γι’ αυτό μην φοβάσαι να βάλεις τον πήχη ψηλά!

ζώδια σήμερα 23/09 Σάββατο υδροχόος

Ένας εντελώς νέος κόσμος σε περιμένει να τον εξερευνήσεις, καθώς ανοίγονται ευκαιρίες για να διευρύνουν το μυαλό σου. Σκέψου τολμηρά και εστίασε λιγότερο στο πόσο ρεαλιστικά είναι τα εμπνευσμένα οράματά σου. Η φαντασία σου θέλει να ξεφύγει και να λειτουργήσει παράλληλα με την ανανεωμένη σου αποφασιστικότητα, για να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ρίξε το δίχτυ σου και δες τι φέρνει η προσπάθεια με γνώμονα την πίστη! 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Επικρατεί ένταση στον κόσμο σου σήμερα, με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο για κουβέντες ή επιφανειακές αλληλεπιδράσεις. Αντιθέτως θα λαχταράς βαθιές, ψυχικές συνδέσεις – και όσο πιο οικείες, τόσο το καλύτερο. Μην εκπλαγείς αν ένας ιδιαίτερος δεσμός βαθύνει ή μεταμορφωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365