Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα οι Μαυραετοί

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα οι Μαυραετοί

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ανακοίνωσε η Δόξα Μαυροβουνίου, που βάζει τις τελευταίες πινελιές του ρόστερ της λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Μαυραετοί που τα τελευταία χρόνια έχουν ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, προχώρησαν στην απόκτηση του πλάγιου επιθετικού Χρήστου Αγγελάρη από τον Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας, του ακραίου αμυντικού Παναγιώτη Γιαλατζή από τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας και του κεντρικού αμυντικού Στέργιου Πλάλη από τον Μακεδονικό Πλαγιαρίου.

Έτσι άλλα τρία όπλα προστίθενται στην φαρέτρα του τεχνικού Βασίλη Λουκίδη, που ευελπιστεί να έχει έτοιμη την ομάδα του, με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

14 σχόλια:

  1. 16 χρονών παιδιά τα δίνουνε λεφτά για να τα δελεάσουν. Μετά αναρωτιόμαστε όλοι γιατί δεν υπάρχουν παιδιά και ομάδες σε όλη την επικράτεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λευτα που περνούν αυτά τα δεκαεξαχρονα είναι ένα χαρτζιλίκι και της βενζίνες τους

      Διαγραφή
    2. Ποιο είναι το χαρτζιλίκι τους?? 50 ευρώ το μήνα?? Η 50 ευρώ το δυμηνο??..Για αυτό σας έφυγαν και τα παιδιά του χωριού.? Γιατί και αυτά πέρναν το χαρτζιλίκι τους??.Ψάξτε το,κάτι δεν σας βγαίνει.Η στραβος είναι ο γυαλός,η στραβά βαδιζεται..

      Διαγραφή
    3. Μην αγχώνεσαι αδερφέ θα πω στην διοίκηση να σε δώσει και σε σένα,δεν θα σε αφήσουν έτσι τα παιδιά.

      Διαγραφή
  2. Δώσε πρώτα σ αυτούς που όταν ήταν να δώσεις δεν έδωσες και μετά πουλα μούρη.Για αυτό την έκαναν όλα τα παιδιά του χωριού σου ???? Επειδή έπαιρναν έστω και το μηδαμινό χαρτζιλίκι τους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πληρώνεις ,παίρνεις ότι γουστάρεις, και το μαυροβούνι πληρώνει και δεν χρωστάει σε κανέναν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι πληρωνρεις και δεν έρχονται στην ομάδα σου?? Αυτό τι σου λέει??.Του χρόνου στα ΑΖΗΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλο καημό έχεις αδερφέ τσαφ τσουφ..
    24 παιδιά σήμερα στο μαυροβούνι, αυτό σου λέει κάτι??
    Κάτσε εκεί που είσαι να γυαλίζεις πάγκο, ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ.
    ΑΑΑ και του χρόνου η ομάδα θα αλλάξει όνομα, το επικρατεστερο ,ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και φυσικά μου λέει, τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ σας πήρε η κατηφόρα φέτος.Τραινο θα σας πάει,κοίτα μετά τα Χριστούγεννα πόσοι θα σου φύγουν και πόσοι θα σου μείνουν..Από τώρα ψάχνουν ομάδες..Τότε να σε δω τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ.Οσο για του χρόνου, κοίτα να πάρει κανένας χωριανός σου κανένα διάρκειας,και άσε το Μακεδόνες,γιατί θα είσαι στα ΑΖΗΤΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσαφ.τσουφ τσαφ τσουφ πάγκο τσαφ τσουφ Τσαφ.τσουφ πάγκο τσαφ τσουφ πάγκο, Χριστούγεννα τσαφ θα σου αγοράσουμε τρενάκι, χα χα χα χα χα
    Θα έχει και παγκάκι μην μού αγχώνεσαι...
    Άρε λουτσεσκου τι τούς κάνεις, σε παραδέχομαι αδερφέ, για άλλη μια φορά τους απέδειξες πως μπορείς και χωρίς Τσαφ.τσουφ παγκάκι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:30
    Ώστε εσύ είσαι αυτός πού έβαλε 2 φορές χέρι τις μπάλες έτσι μαγκα μου.
    Θα τα πού καλά τις επόμενες μέρες, απλά δείξε λίγο υπομονή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το να βγαίνετε και να αποκαλείται δημόσια κάποιον κλέφτη,είναι πολύ βαρύς χαρακτηρισμός.Προσεξτε,αν όμως αποδειχθεί ψευδείς,θα υποστείτε τις συνέπειες του νόμου, περί συκοφαντικής δυσφήμισης και τότε θα έρθετε σε πολύ δύσκολη θέση.Να σας θυμίσω ότι πέρα από σχολισμους δεν υποθηκαν ύβρις και το ξέρετε καλά.Δεν είμαι ποδοσφαιριστής,και ούτε πρόκειται να γίνω.Λοιπον η το σταματάμε εδώ,η το συνεχίζουμε αλλά να ξέρετε ένα πραμα ότι αν αποδειχθει,ότι οι κατηγορία σας για κλοπή πρως το πρόσωπο μου,είναι αβάσιμη και ψευδής σας το τονίζω,ότι θα έρθετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να σπιλωνετε δημόσια εδώ μέσα την προσωπικότητα οποίου διποτε με τέτοιους χαρακτιρισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365