Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Ενισχύεται ο Κεραυνός Μεσιανού

Ενισχύεται ο Κεραυνός Μεσιανού

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε ο Κεραυνός Μεσιανού, στα πλαίσια της ενίσχυσης του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα κάνει και την παρθενική του εμφάνιση στην Α1 Κατηγορία.

Αποκτήθηκαν λοιπόν οι Γιάννης Πολατίδης επιθετικός από την Νίκη Αξού, Νίκος Γιοβάνογλου πλάγιος επιθετικός από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, Θόδωρος Σαρόπουλος ακραίος οπισθοφύλακας από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, Ηλίας Γιαβάσης πλάγιος επιθετικός από τον Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας και Χρήστος Στεφανούδης κεντρικός αμυντικός από τον Μαλεδονικό Πολυπέτρου Κιλκίς.

Αναμένονται κι άλλες μεταγραφικές ενισχύσεις κυρίως από νέα παιδιά που έχουν φιλοδοξίες για να διακριθούν μέσω του Κεραυνού Μεσιανού, που τους δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην ανώτερη Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

4 σχόλια:

  1. Καλή πορεία στην Α1. Το μικρότερο χωριό σε κατοίκους στην ανώτερη κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν χάσεις κάποιο παιχνίδι με λιγότερα από 7 γκολθα είναι επιτυχία::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γτ βγαζεις τετοιο κομπλεξ ? Οσα δεν φτανει η αλεπου.....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365