Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Μ. Αλέξανδρος Άρνισσας βοηθάει τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας

Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία και ο Μ. Αλέξανδρος Άρνισσας, με την ομάδα της Βεγορίτιδας να συγκεντρώνει χρήματα για να αγοραστούν αγαθά, χρήσιμα προς τους συνανθρώπους μας.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Μ. Αλέξανδρος Άρνισσας στο πλευρό των πλημμυροπαθών, μαζεύει χρήματα για την αποστολή νερών στους πλημμυροπαθεις της Θεσσαλίας.

Όσο μεγαλύτερο ποσό μαζευτεί τόσο μεγαλύτερη θα είναι η βοήθεια που θα αποσταλεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365