Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Στο φουλ οι μηχανές στον Αλμωπό Αριδαίας

Στο φουλ οι μηχανές στον Αλμωπό Αριδαίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στον Αλμωπό Αριδαίας.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Αλμωπού κινούνται μεθοδικά, έχοντας.. αναμμένες τις μηχανές με σκοπό η ομάδα της Αριδαίας να παρουσιαστεί πανέτοιμη για ακόμη μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο νέος τεχνικός Γιάννης Πολλαετίδης και οι συνεργάτες του, σε αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση και τον πρόεδρο Φώτη Παντελίδη, αναζητούν έμπειρους παίκτες για να συμπληρώσουν το ρόστερ της νέας χρόνιας και να βάλουν τα απαραίτητα στοιχεία που θα κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό τον Αλμωπό. Παράλληλα θα γίνουν γνωστά τα δυνατά φιλικά που θα ακολουθήσουν για το τελικό «μοντάρισμα» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο προγραμματισμός των ανθρώπων του Αλμωπού έχει καταρτιστεί και το επόμενο διάστημα θα έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις σε όλα τα επίπεδα.


Πξγ΄ξ: Mikriliga

14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ποιό είναι το λάθος????????????

      Διαγραφή
    2. Αυτος που το κανε καταλαβε εσενα δεν σε αφορα!!

      Διαγραφή
    3. Κοίτα εάν αφορά ή όχι αυτό θα το καταλάβεις όταν έρθει η ώρα των προσφυγών που είναι κοντά.

      Διαγραφή
  2. καμια σχεση με την πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή κοροϊδεύουν τον κόσμο;

      Διαγραφή
    2. Καμια σχεση η ομαδα φετος με την ομαδα των δυο προηγουμενων ετων. Παικτες δεν εχουν κλεισει, προπονητες δεν εχουν κλεισει..και απο εβδομαδα μην κλεισει εντελως η ομαδα...

      Διαγραφή
    3. Σωστά αυτά που λες γιατί εάν είχαν κάνει μεταγραφές ή ανανεώσεις θα έπρεπε να τις είχαν ανακοινώσει, όσο για τις δύο ανανεώσεις ο ένας εξ αυτών έκανε έμαθα προσφυγή, άφησαν την ομάδα στο έλεος του Θεού με αυτές τις συμπεριφορές της διοικήσεως, είναι κρίμα που παίκτες καί τεχνικό Τιμ μάτωσαν για να παραμείνει στην σούπερ Λιγκ 2 ο Αλμωπος και λέω μάτωσαν και χρηματικά αλλά και σωματικά,.

      Διαγραφή
  3. φέτος η ομάδα ανήκει στον κόσμο της αποκλειστικά.Αρνητικά σχόλια θα συμβολίζουν εχθρούς της ομάδας.Κάποιοι έδωσαν τα λεφτά τους ,την υγεία τους, τον χρόνο τους.Εμεις τι μπορούμε καλό μπορούμε να δώσουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου κύριος έδωσαν τα λεφτά τους που γι' αυτό έκαναν προσφυγές 15 τον αριθμό, φαίνεται δεν τα ξέρεις καλά εσύ, όταν δουλεύει κάποιος πρέπει να αμείβεται δεν ξέρω αν συμφωνείς, μπωρει να έδωσαν χρήμα αλλού αλλά παίχτες και τιμ προπονητών έχουν να πάρουν περίμενε και θα σκάσει η μπόμπα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ που λές ότι ανήκει στον κόσμο ποιόν κόσμο έβαλε χρήματα ο κόσμος της Αριδαίας κι αν ναι τότε ας δώσει το χρέος που έχει η ομάδα στους 16 ή 15 αν θυμάμαι καλά οι οποίοι έχουν κάνει προσφυγές εάν δεν το ξέρεις αυτό, όχι μόνο λόγια αλλά έργα εδώ κάποιοι έκαναν πόλεμο στον δήμαρχο γιατί έδωσε χρήματα στην ομάδα και τωρα μου λές ότι ανήκει στον κόσμο.

      Διαγραφή
  4. το ρεπορταζ πρεπει να το εγραψε καποιος απο το διαστημα, εμεις ζουμε σε αλλη πολη μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετά η Κοκκινοσκουφίτσα ρώτησε γιατί γιαγιά έχεις μεγάλα αυτιά? Για να ακούω καλύτερα είπε ο λύκος.
    Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
    Κ. Συντάκτη, πες μας κι άλλο παραμύθι, εκείνο με την Σταχτοπούτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους δεν βλέπω κάτι επίσημο από την ΠΑΕ γιατι εδώ έχουν φύγει τόσοι παίκτες και τελευταία ο Ριβας ποιός έμεινε ακόμα και το περίεργο είναι δεν έγινε ακόμα ούτε μία μεταγραφή, ενώ ο καιρός πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365