Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 19/9 Κριός 

Μερικές φορές, απλά δεν σ’ αρέσει να συμβιβάζεσαι και να διαπραγματεύεσαι με άλλους ανθρώπους! Και στιγμές σαν κι αυτές…ξυπνάει η αμαζόνα μέσα σου!
Ενώ οι πιο στενοί φίλοι και η οικογένειά σου μπορεί να ανεχτούν την ιδιοσυγκρασία σου, το αφεντικό και οι συνεργάτες σου δεν θα το κάνουν. Πάρε λοιπόν βαθιές ανάσες και επέλεξε τις μάχες σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό φωτίζει τις συνεργασίες, με αποτέλεσμα σήμερα να εστιάζεις περισσότερο στις σημαντικές σου σχέσεις.
Μπορείς να εκφράσεις αυτά που θέλεις σ’ εκείνους που έχουν σημασία για σένα, με τρόπους που τραβάνε την προσοχή. Η αύρα που εκπέμπεις είναι ελκυστική και παρηγορητική! Κι όσο περισσότερο την λαμβάνουν οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι, τόσο περισσότερη αγάπη, άνεση και στοργή θα σου προσφέρουν

ζώδια σήμερα 19/09 Τρίτη δίδυμοι

Όταν το σύμπαν ενθαρρύνει την ενδοσκόπηση, να είσαι σίγουρη πως δεν είναι χαμένος χρόνος. Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της ζωής, οφείλεις στον εαυτό σου να στραφείς μέσα σου και να εξετάσεις όσα είχες επιλέξει να αγνοήσεις ή να αποφύγεις πρόσφατα. Το σύμπαν μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσεις τον εαυτό σου, και να θεραπευτείς. Αν αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου σήμερα θα ωφεληθείς πολύ.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν θέλεις να διασκεδάσεις, πρέπει να ελέγξεις τη λίστα επαφών σου ή να απευθυνθείς σε μερικούς φίλους. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως θα περάσεις καλύτερα κάνοντας κάτι μόνη σου, μάλλον θα εκτιμήσεις αυτό που προκύπτει από τη συγκέντρωση ή τη συμμετοχή σου σ’ ένα χαρούμενο πλήθος. Η δύναμη των αριθμών, είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις όμορφες στιγμές! 

ζώδια σήμερα λέων

Δεν είσαι η μόνη που δεν έχεις διάθεση για δουλειά σήμερα! Όμως ακόμα κι έτσι, οι επαγγελματικές συναντήσεις και οι συζητήσεις για έργα θα πάνε καλά, επειδή είσαι φιλική και εξωστρεφής. Θα εντυπωσιάσεις τους άλλους με τη συμπονετική, ισορροπημένη άποψή σου και θα τους τραβήξεις το ενδιαφέρον με τη γοητεία σου. Αυτό σημαίνει να είσαι μία εγκάρδια, χαρισματική Λέαινα!

ζώδια σήμερα παρθένος

Είναι μια καλή στιγμή για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου και να βεβαιωθείς πως όλοι συνεισφέρουν το μερίδιό τους στις προσπάθειες ή τις ευθύνες. Αν ανακαλύψεις οποιοδήποτε πρόβλημα, απέφυγε την γκρίνια ή την κριτική. Οι περισσότεροι έχουν διάθεση συνεργασίας, όμως μπορεί να «ξινίσουν» αν εστιάζεις υπερβολικά στη λεπτομέρεια για την επίλυση προβλημάτων.

ζώδια σήμερα 19/09 Τρίτη ζυγός

Ένας νέος προσωπικός κύκλος ξεκινάει για σένα σήμερα. Στη δουλειά, η γοητεία σου εντυπωσιάζει πιθανούς πελάτες ή υψηλόβαθμους. Στο σπίτι, συμφωνείς σε όλα με τους αγαπημένους σου. Απλά φρόντισε να μην χάσεις τον εαυτό σου με όλη αυτή την ισορροπημένη ψυχραιμία. Καλό είναι να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους, αλλά σκέψου και τι θέλεις να πετύχεις εσύ. Τότε θα μπορέσεις να το ακολουθήσεις αποφασιστικά.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μπορείς να είσαι ανεξάρτητη… ειδικά όταν ξέρεις ότι ο τρόπος σου για να κάνεις κάτι, είναι ο καλύτερος για σένα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεσαι βοήθεια κάποιες φορές – και τώρα μπορεί να είναι μια τέτοια στιγμή. Μην αποκλείεις… ή ακόμα χειρότερα, μην αγνοείς την υποστήριξη που θα εμφανιστεί, πιθανώς από μια απροσδόκητη πηγή. Η αποδοχή της δεν είναι σε καμία περίπτωση ένδειξη αδυναμίας, ειδικά αν θα χαρείς που το έκανες.

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν νιώθεις πως δεν έχεις χρόνο για να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστα, ίσως φταίει ο μεγάλος φόρτος εργασίας σου. Μην ξεγελιέσαι όμως από μια ονειρική ατμόσφαιρα που σου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις – γιατί πιθανότατα θα είναι βραχύβια. Το θετικό είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις σε κάποιους, πώς πρέπει να γίνει κάτι. Μια στρατηγική που χρησιμοποιείς συνήθως, θα βοηθήσει τους άλλους, με αποτέλεσμα να νιώσουν ευγνωμοσύνη! 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Όλοι γύρω σου φαίνεται να έχουν διάθεση για πάρτι κι αυτό σε ενοχλεί. Δεν σε νοιάζει τι συμβαίνει γύρω σου, επειδή υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει. Αν αισθάνεσαι κουρασμένη ζήτησε βοήθεια, ή ανέθεσε ορισμένες από τις ευθύνες σου. Ίσως πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι κι εσύ… και να συμμετάσχεις στη διασκέδαση.

ζώδια σήμερα 19/09 Τρίτη υδροχόος

Υπάρχει πολλή δύναμη και δημιουργικότητα στις ομαδικές προσπάθειες και μπορείς να το αξιοποιήσεις τώρα ευκολότερα από ό,τι συνήθως. Συγκέντρωσε τους συναδέλφους σου για να συζητήσετε τις ιδέες όλων για ένα νέο έργο.. και δες τα αποτελέσματα. Αν είσαι στο σπίτι, συγκέντρωσε φίλους ή συγγενείς για να κάνετε με δημιουργικό τρόπο, απλά καθημερινά πράγματα. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η κοινωνική διάθεση που έχεις θα σου δυσκολέψει τη μέρα αν πρέπει να εστιάσεις στη δουλειά ή να ασχοληθείς με άλλα σοβαρά θέματα. Επιπλέον, θέλεις να είσαι ευχάριστη με τους ανθρώπους, επομένως δεν πρόκειται να πεις άμεσα τη γνώμη σου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι καλό να περιμένεις και να αφήνεις άλλους να πάρουν το προβάδισμα. Αν όμως αντιμετωπίζεις μια κατάσταση που απαιτεί να την ολοκληρώσεις μόνη σου, ίσως νιώσεις αρκετά άβολα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365